Grön onsdag: Darling Diva Putter

Dags att vara med på Karins gröna onsdag för en gångs skull! Senast jag försökte så misslyckades jag och postade på en tisdag av misstag. 😛 (Jag tidsinställde inlägget på fel datum.) Men jag får väl kompensera för min frånvaro genom att visa ett lack som är ungefär så grönt som det kan bli. Putter är ett knasigt knalligt neongrönt hololack som man bara måste bli glad av att titta på. Det var lätt att lacka med, men blev rätt ojämnt och krävde fem lager för att bli täckande.

Det här är också den enda halloweenmanikyren jag gjorde i år. Jag hade inte så mycket inspiration och tid när det begav sig, så det blev liksom inte av. Men bättre en endaste halloweenmanikyr än ingen alls, även om den var mycket enkel. Fladdermusdekalerna kommer från She Sells Seashells och jag tycker att de kontrasterade rätt fint mot det knallgröna.

 

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Time to join Karin’s Green Wednesday for once! Last time I tried, I failed and accidentally posted on a Tuesday. 😛 (I scheduled the wrong date.)I am compensating now with a polish that is about as green as it gets. Putter is a really bright neon green holo that you just can’t help being cheered up by. It was easy to apply, but got quite uneven and took five coats to be completely opaque.

This is actually the only Halloween mani I did this year. I didn’t really have much time or inspiration, so it just didn’t happen. But well, better one, simple Halloween mani than none at all! The decals are from She Sells Seashells and I like the way they contrasted to the bright green.

Publicerat på november 18, 2015, i Darling Diva, Grön onsdag, Halloween, Holografiska/prismatiska lack, Naglar i grönt och märkt , , , , . Bokmärk permalänken. 8 kommentarer.

 1. Underbart grönt holo och supersnygga dekaler =) Kul med en grön halloween-makeup.

  Gilla

 2. Oh, det där är jättefint – och så läckert med fladdermössen! =)

  Gilla

 3. Jättehärligt lack, snygg manikyr!

  Gilla

 4. Jätte läckert och dekalerna gjorde sej bra till

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: