Delush Polish Turn Over a New Reef

Vissa dagar behöver man extra mycket neon för att pigga upp sig. Idag var en sådan dag. Min egenterapi (som faktiskt funkade!) bestod av Delush Polish Turn Over a New Reef, ett neonblått lack med neongrönt glitter. Det täckte på två lager, men var en liten aning knepigt att få jämnt eftersom det torkade så fort. Det var dock inte tillräckligt mycket neon för att pigga upp mig på egen hand, så jag smäckte dit en massa neondekaler från She Sells Seashells också. Nu blev det tillräckligt mycket neon och nu såhär på kvällen känner jag mig klart gladare!

(Och ja, det här är faktiskt lacket jag bär alldeles just nu – det händer inte ofta!)

 

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Some days need a lot of neon to get better. Today was such a day. My self medication (that actually worked!) consisted of Delush Polish Turn Over a New Reef, a neon blue polish with neon green glitter. It was opaque in two coats, but dried very quickly so it was a bit difficult to get even. It wasn’t neon enough on its own, though, so I added some neon stickers from She Sells Seashells, and now it was neon enough to make me feel better. 🙂

(And yes – this is actually the polish I am wearing right now. That doesn’t happen too often!)

Publicerat på november 19, 2015, i Dekaler, Delush Polish, Glitter, Naglar i blått och märkt , , , , . Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: