Nagelolja och hudlotion från Bliss Kiss

Jag har blivit något av en nageloljejunkie sedan min nagellossning, och shoppar numera gärna på mig olja från alla möjliga håll. (Och sprider omkring mig både hemma och på jobbet så jag alltid har en inom räckhåll. Den här från Bliss Kiss har jag hört mycket gott om, så den ville jag testa. (Fast egentligen beställde jag för att testa deras variant av flytande latex för att maska av kladd, Simply Peel, men mer om den någon annan gång!) Och det är en riktigt trevlig olja också! Den känns närande och bra, och jag tycker den har en bra effekt på lite längre tid också. Dessutom går den in i huden riktigt fort för att vara så pass oljig. Det blir definitivt en till beställning av den!

En trevlig sak är att man kan beställa små prover på de olika dofterna de har så man kan testa sig fram till sin favorit. Jag som är lite kinkig på dofter tycker att det är bra! De dofter jag har är Crisp, Summer, Winter och Pink Sugar. Crisp är ok, lite fruktigt vaniljig, men inget jag faller för . Pink Sugar är söt och lite godisaktig – ingen favorit för min del. Winter var rätt trevlig, har jag för mig, men jag kommer faktiskt inte riktigt ihåg. Summer kan jag inte beskriva alls. Jag stack den under näsan på maken och frågade vad han tyckte, varpå han svarade ”illaluktande”. Men det säger inte så mycket, för han gillar egentligen inte något som har en doft om den inte är väldigt, väldigt diskret och naturlig. Jag suger på att beskriva dofter, men sammanfattningsvis så kan jag väl säga att jag inte blev dödsförtjust i någon av dofterna. Å andra sidan kan man också köpa oljan oparfymerad, så det är ju faktiskt inte ett problem!

Jag köpte också deras handkräm på stift. Karin, som också har testat den, blev väldigt förtjust i den, men jag är inte lika övertygad. Den är visserligen väldigt vårdande och mjukar upp bra, men den är rejält kladdig, vilket gör att man inte kan göra så mycket med händerna på ett tag efter att man har smörjt in sig. Vilket liksom lite grann tar bort vitsen med att ha den i ett fiffigt stift som får plats i handväskan. Jag skulle dock ändå kunna tänka mig att köpa den igen för att ha den som intensivbehandling när man sitter hemma i soffan på kvällarna.

SONY DSC

I have become something of a nail oil junkie after my onycholysis and I tend to buy nail oil whenever I get something else from a store. In this case I was actually shopping for Simply Peel, a liquid latex, and ended up also buying the nail oil from Bliss Kiss that I have heard a lot of good about. And I am happy I did since it is a really nice oil. It feels very nourishing and the effect lasts for a while. It also goes into the skin quite quickly.

Another good thing is that it is possible to buy samples of the different scents they have. Being a bit picky, it turned out that I wasn’t too fond of any of them. That is no biggie, though, since you can also buy the oil unscented.

I also tried out their hand lotion stick. Karin, who has also tried it, liked it a lot. I think it is good, but it is also very sticky for a long time after application, so you can’t really use it on-the-go, which sort of defeats the purpose of the handy little lotion stick. However, it is very moisturising, so I will use it in front of the tv in the evenings as an intensive treatment for my dry autumn hands.

Publicerat på november 20, 2015, i Bliss Kiss, Hudvård, Nagelvård, Uncategorized och märkt , , . Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: