CND Vinylux Winter Glow

Det här ser ni inte så ofta – ett rosa lack på mina naglar! Jag har givetvis fått det som pressprov, det är enda gången jag får hem rosa lack. Det här är från CNDs Aurorakollektion, som släppts nu i november. Just det här är väl inte min favorit i kollektionen, bara för att jag inte trivs i rosa lack. När jag ser bilderna på det tycker jag faktiskt att det är rätt snyggt och passar min hudfärg bra, men det är ju en annan sak att se det på bild än att bära det själv.

Formulan var väl kanske ingen höjdare. Det var lite rinnigt och ville gärna valla sig, vilket gjorde att det krävdes fyra lager för att få det jämnt. Det torkade fort, däremot, och var väldigt blankt även utan överlack. (De här bilderna är bara swatcher, så jag hade inget överlack.)

Det är ju inte så lätt att fota så här års, så det blir dels några bilder i det lilla naturliga ljus som gick att uppbåda och dels en bild från mitt ljustält.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

This is not something that happens very often – a pink polish on my nails! It is of course a press sample, that is the only way a pink polish can find its way into my collection. This is from the CND Aurora collection, that has just been releases. This polish is not my favourite in the collection, though (which is hardly surprising). When I see the pictures I actually think that it looks ok, it goe quite well with my skin tone and all, but I didn’t like to wear it.

The formula wasn’t too good, but not catastrophic either. It was a little runny and difficult to get even, so it took four coats to get it completely opaque. It dried quickly, though, and was shiny even without a top coat. (These picures are only swatches, so I didn’t bother with top coat.)

Taking pictures in Sweden this time of year isn’t easy since it is so dark outside, so two of the pictures are in what little natural light there was and one is from my light tent.

Publicerat på november 21, 2015, i CND, Naglar i rosa och märkt , . Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: