CND Vinylux Nordic Lights

Jag har fått CNDs Aurorakollektion för recension. Den släpptes nu i november och består av fyra lack, varav jag redan har visat ett. Av de fyra lacken i kollektionen är det dock bara två jag egentligen är så förtjust i (eftersom de andra två är rosa) och det här är givetvis ett av dem. (Det andra är ett isblått glitter som jag har på naglarna i detta nu.) Det här är riktigt vampigt vinrött och har multifärgat, eller kanske prismatiskt, glitter. Mycket fint och vampigt, även om glittret är av den lite mer diskreta varianten. Jag bar tre lager och det var utmärkt att lacka med. Eftersom CND säger att man inte behöver underlack till deras Vinyluxlack så skippade jag det och det missfärgade faktiskt inte mina naglar ändå! Det är faktiskt lite imponerande för ett så här mörkt lack.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

I have gotten the Aurora collection from CND for review. It was released now in November and consists of four polishes, of which I have posted one so far. Out of the four polishes in the collection, it is really just two that I am fond of (the other two are pink) and this is of course one of them. (The other is an icy blue glitter that I am wearing right now. This is a really dark wine red polish with sparse multicolored, or possibly prismatic, glitter. Very nice and vampy, even if the glitter is of the more discreet variety. I wore three coats and the application was excellent. Since CND claims that their Vinylux polishes should be worn without a base coat I skipped that, and it actually didn’t stain my nails at all, which is quite impressive for such a dark polish.

 

Publicerat på november 30, 2015, i CND, Glitter, Naglar i rött och märkt , , . Bokmärk permalänken. 5 kommentarer.

  1. Galet snyggt, ett lack helt i min smak

    Gilla

  2. Det ser riktigt fint ut! Vågat att du skippade underlack, det hade jag nog inte vågat. Tur att det gick bra:)

    Gilla

  1. Ping: ABC Challenge 2016 (G): CND Vinylux Glacial Mist | Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: