Nerdlacquer Götterdämmerung

Det här lacket är en klassiker bland Nerdar, och det med all rätta. Jäklar i min lilla låda, vad vackert det är! Det är starkt duokromt i lila och blått och har glitter i blått lila och silver som ger ett underbart djup .

Jag bar tre lager och applikationen var utmärkt som vanligt.

Numera är det inte ens svårt att få tag på Nerdar, i alla fall inte om man känner någon som kan langa lack från USA. (Jag har ju Karin därborta!) I höst verkar Amanda ha kommit tillbaka på riktigt. Hon har släppt massor av nya lack och vad jag har hört har det inte varit något strul alls med uteblivna leveranser.

SONY DSC

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

This polish is a Nerdlacquer classic, and it has every right to be. Damn, this is beautiful! It has glitter in blue, purple and silver and a strong blue to purple duochrome effect. It really has a lovely depth.

I wore three coats and the application was excellent as usual.

Nowadays, it isn’t even very hard to get your hands on Nerds, at least if you know someone in the US that can mule for you. (And I’ve got Karin!) Amanda seems to have returned for real this autumn and she has released lots of new nerds. As far as I’ve heard, there hasn’t been any problems with deliveries either.

Publicerat på december 12, 2015, i Duo- och multikromatiska lack, Glitter, Naglar i blått, Naglar i lila, Nerdlacquer och märkt , , , , . Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Åh verkligen galet snyggt

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: