ABC Challenge 2016 (D): Nerdlacquer Data Squirrel

Det blev visst ett ABC Challenge-inlägg till även på D. Det här är faktiskt inte ett arkivinlägg, däremot, utan det lack jag haft på naglarna de senaste dagarna. Det är ett gammalt Nerdlack som jag har köpt från en blogsale. Det finns tyvärr inte att köpa på Nerdlacquer.com längre. Det är mörkt vinrött med glitter i rött, grönt, silver, blått med mera. Jag bar två lager på bilderna och det var (som vanligt med nerdar) jättebra att applicera. Jag har sett bilder där det är mer rostrött, så det verkar finnas flera versioner av det, vilket ju tyvärr är fallet med många av hennes lack. Jag gissar att Amanda inte har några recept när hon blandar lack utan kör lite på känn eftersom det kan variera lite mellan batcherna. Jag är hur som helst väldigt förtjust i det. Det är väldigt komplext och samtidigt lite vampigt.

Fler lack på C hittar ni om ni klickar på knappen längst ner!

In English: It seems like I managed to post another C-polish! This is actually the polish I have worn the last few days, so it isn’t even an archive post!  I bought this Nerd from a blog sale some time ago, and it is unfortunately not available on nerdlacquer.com anymore. It is a dark wine red with glitters in red, green, silver, blue etc. I wore two coats and it was a breeze to apply as usual. I have seen pictures of it where it loosk more like a rust red, so I suspect that there are different versions of it, which unfortunately is the case with many Nerds. I guess that Amanda doesn’t use a recipe when she mixes her polishes, and that that makes the batches slightly different from each other. Anyways, I really like this polish a lot! It is very complex and still quite vampy.
You’ll find more D-polishes if you click the button below the pictures.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Publicerat på februari 12, 2016, i Glitter, Naglar i rött, Nerdlacquer, Utmaningar och märkt , , , . Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: