CND Vinylux Mauve Maverick

Här är ännu ett av lacken från CNDs Art Vandal kollektionen som jag har fått som pressprov. Egentligen känns det lite fel att jag ska recensera de här. Eftersom jag verkligen inte gillar rosa i största allmänhet så kan jag liksom inte ge ett rättvist omdöme. Det finns säkert de som tycker att det här är ett jättefint lack, men det är bara inte min kopp te. Nåväl, det är ett ljusrosa krämlack med ett litet stänk av grått i sig så det inte blir för pastelligt (och det är ju trevligt). Det var lite tunt att applicera och som ni ser så syntes mina skivade naglar igenom även tre lager av lack. Nu hade jag inte överlack på de här bilderna eftersom det bara är en swatch, och det kan ha gjort skillnad. Det var dock lite knepigt att få det helt jämnt på naglarna, så jag var inte överväldigad.

Vad tycker ni om det? Gillar ni det mer än jag gjorde? Är det en bra rosa? Jag kan faktiskt inte riktigt avgöra det…

In English: This is another of the polishes from the CND Art Vandal collection that I have gotten for review. It feels a little bit wrong to review these, really. Since I don’t like pink in general, I cannot give these a fair chance. There are surely people who love this colour, but it is just not my cup of tea. However, it is a light pink creme with just a hint of grey to tone it down a bit (which is nice). It was a bit thin to apply and I had to use three coats to get it even. Despite the three coats, you can still see my split nails through the polishes. Now, I didn’t wear a top coat for these pictures since it just was a swatch, so that might make a difference, but still…

What do you think of it? Do you like it more than I do? Is it a good pink? I really cannot tell…

SONY DSC

SONY DSC

Publicerat på februari 20, 2016, i CND, Naglar i rosa och märkt , , . Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Så snygg färg!!
    Vad heter den?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: