Thicker by Vision Haircare

Ska vi ta en recension av lite hårjox som omväxling till alla manikyrer? Jag brukar ju inte skriva om sånt, mest eftersom jag i stort sett bara använder schampo, inpackning och hårolja. Här har jag dock faktiskt hittat en stylingkräm som jag faktiskt gillar! (Givetvis genom att få den som pressprov, jag köper i princip inte sånt själv.) Jag gillar inte känslan av att ha klet i håret, men den här känns faktiskt inte alls när den väl har torkat, utan gör bara att håret ser lite tjockare ut. Jag var tveksam till en början, och det är väl ingen superdramatisk effekt, men håret fluffar till sig och blir inte riktigt lika tråkigt platt. Jag använder bara en liten klick till hela håret, så den är väldigt dryg. Den ger också lite stadga och värmeskydd, vilket jag utnyttjade när jag sparade ut en del av min lugg och använde den här innan jag böjde undan luggen med en plattång för att slippa få den i ögonen hela tiden.

In English: How about a review of some hair goo for a change? It is not something I write about very often, mainly because I mostly just use schampoo, hair masks and hair oil. In this I have actually found a styling creme that I like! (It was of course given to me as a press sample; I almost never buy styling products.) I really don’t like the feeling of having goo in my hair, but I don’t feel this at all. It just makes the hair look a little thicker. To start with, I doubted that it would do anything at all, and the effect is not super dramatic, but my hair does gets a little fluffier and doesn’t look as flat. I just need a little for my whole hair, so it will last a long time. It also has some support and heat protection to it, so I used it regularly when I was saving out parts of my bangs and needed to curl them a bit to get them out of my eyes.

SONY DSC

Publicerat på februari 19, 2016, i Hårvård, Vision Haircare och märkt , , . Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

 1. jag gillar faktiskt också den här! använde den sjukt mkt förra året. har dock inte använt liknande produkt förut, så vet egentligen inte om den är bra eller dåligt i jämförelse med andra… ps. du får jättegärna uppdatera min länk 🙂

  Gilla

  • Jag är urusel på att ha koll på min länklista, så tack för påminnelsen! Nu har jag ändrad din och Felines länkar. Jag ska nog titta igenom resten senare idag…
   Jag har inte heller något att jämföra med, mer än att jag tycker att det mesta av det lilla jag har testat av stylingprodukter blir kletiga i håret och det gillar jag inte. Den här har jag faktiskt i nästan varje gång jag har tvättat håret numera! 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: