CND Vinylux Untitled Bronze

Det här är ett av lacken från CNDs Art Vandal-kollektion som jag fick pressprov av. De av er som känner mig blir nog lite förvånade av att se mig i det, men jag försäkrar att jag inte har genomgått en personlighetstransplantation – det här är bara en swatch som jag tog bort direkt efter att jag hade fotat det. Det är väl egentligen inget fel på lacket, det är bara inte alls min grej. Det är ett rosabrunt skimmerlack med glest rosa glitter. Min mamma tyckte att det var jättefint, så hon har fått det, men själv trivdes jag inte alls i det. Jag fick lite 80-talsvibbar av det. Vad tycker ni om det?
Jag hade tre lager på de här bilderna. Två hade egentligen räckt, men det blev lite ojämnt och visade lite penseldrag, så det fick bli tre för säkerhets skull.

 

In English: This is one of the polishes from the CND Art Vandal collection that I have gotten for review. Those of you who know me might be a bit surprised to see me in this colour, but I assure you that I have not gone through a personality transplant. This is just a swatch and I removed it as soon as I had taken these pictures. I guess that there really is nothing wrong with it, but is really isn’t my colour. My mom really liked it, though, so I have given the bottle to her. What do you think of it?
It is a brownish pink with sparse pink glitter. I wore three coats in these pictures, but two would probably have been enough. I added the third coat to even it out and try to get rid of some brush strokes.

20160205_134831

20160205_135348

SONY DSC

Publicerat på februari 18, 2016, i CND, Naglar i rosa och märkt , , . Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: