ABC Challenge 2016 (F): Nerdlacquer Frak

Det finns Nerdar och så finns det Nerdar… Jag tycker ju att de nästan alltid är väldigt fina, men det här är definitivt ett av de bättre! Frak har liksom allt – holo, glitter och en vacker grundfärg! Här har jag det på egen hand, och då täcker det på tre lager, men jag har också sett bilder på det som överlack och det är riktigt vackert då också!

Amanda beskriver det nog bäst själv:
”FRAK is…well, okay. So you know how there are those top coats with a clear base and rose/violet/blue/green/gold interference shimmer or sparks? Yeah, this has all of them. Plus micro holo glitter and tiny holo bars. Plus three colors of translucent opalescent glitter in two sizes. Plus silver, copper, and gold. All in a sheer golden-tinted base. Its ethereal look is, of course, a nod to Starbuck’s transmogrification into…whatever it was Starbuck ended up being. Pretty opaque in two coats, as per the NerdLacquer usual, but this one is also basically THE TOP COAT TO END ALL TOP COATS.”

Som vanligt kan ni klicka på knappen under bilderna för att se fler manikyrer på F – för det här är förstås min F-manikyr i Lacky Corners ABC Challenge.

In English: There are Nerds and there are Nerds… Almost all Nerds I’ve tried are really special and fun, but this is definitely one of the better ones! Frak has it all – holo, glitter and a very beautiful base colour! In these pictures I wear it on its own and then it is opaque after three coat, but I have also seen it worn as an amazing top coat.

Amanda describes it best herself:
FRAK is…well, okay. So you know how there are those top coats with a clear base and rose/violet/blue/green/gold interference shimmer or sparks? Yeah, this has all of them. Plus micro holo glitter and tiny holo bars. Plus three colors of translucent opalescent glitter in two sizes. Plus silver, copper, and gold. All in a sheer golden-tinted base. Its ethereal look is, of course, a nod to Starbuck’s transmogrification into…whatever it was Starbuck ended up being. Pretty opaque in two coats, as per the NerdLacquer usual, but this one is also basically THE TOP COAT TO END ALL TOP COATS.

SONY DSC

SONY DSC

Med blixt:

SONY DSC

Publicerat på februari 18, 2016, i Glitter, Holografiska/prismatiska lack, Naglar i guld och gult, Nerdlacquer, Utmaningar och märkt , , , , . Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

  1. Fick jag precis en Battlestar Galactica-spoiler där? Jag som fortfarande kämpar mig igenom de sista avsnitten. Lacket är snyggare än serien – typ.

    Gilla

  2. Det här såg glittrigt och fint ut 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: