Draknaglar

I förra veckan kom jag till slut fram till att använda de här vattendekalerna som har legat i en låda hur länge som helst. Jag tror de är från Born Pretty Store. Eftersom det är så fina drakar på dem har jag väntat på det perfekta tillfället, och jag ville dessutom använda dem när jag hade lite längd på naglarna för att inte behöva klippa bort så mycket av dem. Nu till slut hade jag ett bra tillfälle, även om naglarna inte var så mycket längre än vanligt, så jag passade på. Jag grundade med två lager av OPIs vita underlack Put a Coat On!. Jag lackade faktiskt med svart under först, men insåg när jag lyfte dekalerna från undelaget att de vita partierna på dem var transparenta och att mönstret därför försvann helt när jag hade svart under. (Så sista bilden där jag håller i ett svart lack är lurendrejeri – jag hade inte alls det lacket under, men tänkte fel när jag skulle fota.) Dekalerna var väldigt tunna och trevliga. Jag brukar dra mig för helnagelsdekaler eftersom mina naglar är så böjda att det lätt blir veck, men de här gick att trycka ihop ändå och när jag la på överlacket så smälte de lite så de blev jämna. Det var också lätt att smälta bort utskjutande delar med antingen överlack eller aceton, så det blev inga vassa kanter som stack ut. Jag gillade dem verkligen och kommer inte vänta lika länge innan jag använder den andra kartan med drakdekaler som jag har kvar!

In English:Last week, I finally got around to using these water decals that have been lying in a drawer for a very long time. I think they are from Born Pretty Store. Since they have such nice dragons, I have been waiting for the perfect occasion to wear them, and I also wanted my nails to be a bit longer so I wouldn’t have to cut off too much of the decal. A good occasion finally presented itself, so even though my nails weren’t longer than usual I wore them anyways. I used two coats of OPIs white base coat Put a Coat On! as a base colour. I actually put on a black creme first, but when I was about to apply the decals, I realised that the white parts of the decals were actually transparent, so it didn’t work with a black base. (So the last picture where I’m holding a bottle of black polish is really quite misleading. I just grabbed the wrong bottle when I was going to take pictures of it.) The decals were very nice and thin. I usually avoid full nail decals since my nails are so curved that I only end up with a lot of folds on the sides. However, these were easily smoothed with some top coat and I could also melt the excess with top coat or acetone so I didn’t get any sharp edges. I really liked these, and I won’t wait as long to use the other sheet of dragon decals that I have left!

20160206_172121

20160206_172155

20160206_172203

SONY DSC

SONY DSC

Publicerat på februari 16, 2016, i OPI, Vattendekaler och märkt , , . Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

  1. Dom där gillade jag också!

    Gilla

  2. riktig läckert faktiskt!=)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: