Inofficiell holofredag: Indigo Bananas Quantum Gravity (HOLO)

Yay! Det blir ett inlägg idag igen! Jag har kommit in i en magiskt lugn period på jobbet (relativt sett i alla fall) och har fått tillbaka mitt bloggsug! 2015 var ju inget bra år för bloggen. Jag hade mycket på jobbet, var rätt stressad i största allmänhet, hade dessutom en del tidskrävande andra projekt på fritiden och fick nagellossning på det. Nu har det som sagt lugnat ner sig på flera fronter, naglarna mår bra och det känns jättekul att blogga igen!

Holofredag är en temadag som jag saknar lite, så jag kör ett holo idag även om holofredagen egentligen är nerlagd. Indigo Bananas Quantum Gravity (HOLO) är ett riktigt fint multikromatiskt holoflakie som jag har för mig att jag bar i somras när jag skulle testa om jag kunde använda lack fast jag hade nagellossning. (Vissa funkade det för.) Det kunde jag inte. Nagellossningen blev värre, så jag gick naken ett par månader till efteråt, men det är hur som helst ett riktigt fint lack! Det är som sagt multikromatiskt och skiftar mellan guld och grönt, fast det har också ett stänk av koppar i sig. På det så har det också en inte oansenlig holoeffekt. Jättetjusigt! Jag bar två lager av det över ett vanligt guldlack (Jade Ouro Liquido) för att spara lite på härligheten och slippa ha flera lager för att få det täckande.

In English: Yay! I’m posting today, too! It is magically calm (relatively to how it can be) at work right now and it feels fun to blog again! 2015 wasn’t a good year for my blog. I had a lot at work, was pretty stressed generally, had some other hobby projects that took a lot of my time and got onycholysis as well. It is much better now, my nails are fine and blogging is so much fun again!

Holo Friday is a theme day that I was sad to see go, so today I am having a little Holo Friday on my own. Indigo Bananas Quantum Gravity (HOLO) is a multichromatic holo flakie that I think I wore this summer when testing if I could wear polish despite the onycholysis. (Some people could.) I couldn’t. The onycholysis got worse, so I went bare for a couple of months after this, but the polish is really beautiful. As I already wrote, it is a multichromatic holo flakie and it shifts between gold and green, with a dash of copper. The holo is pretty strong. I wore two coats over a plain gold shimmer (Jade Ouro Liquido) so I wouldn’t use up too much of this beauty. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Publicerat på mars 11, 2016, i Duo- och multikromatiska lack, Glitter, Holofredag, Holografiska/prismatiska lack, Indigo Bananas, Naglar i guld och gult och märkt , , , , . Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

 1. Jag fuskar också med holofredag idag för jag är också busig på det sättet.

  Gilla

 2. Vad härligt att höra att du är mindre stressad och fått lite bloggsug tillbaka 🙂 Det här tyckte jag var superfint lack. Och vem saknar inte holofredagen lite grann.

  Gilla

  • Tack, det känns bra! Det vore kul om holofredagen kom tillbaka. Jag läste att Skimmerskuggan har efterlyst någon som vill ta över. Så vi får väl se hur det blir!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: