Instagramstrul

Jag vet inte om någon har märkt det, men Nageldraken har försvunnit från Instagram. Det är inte något jag har valt, utan Instagram har tydligen fått för sig att jag bryter mot deras regler och har stängt av mitt konto. Jag har kontaktat dem och hoppas att de ska undersöka saken och åtgärda det, men tills vidare kommer jag inte åt Instagram och mitt konto är försvunnet. Det är ganska frustrerande, för jag har ju inte postat något mer provocerade än bilder på nagellack, Katla och blåsippor. Jag misstänker att mitt konto har blivit kapat av någon som har använt det för att spamma andra.
Jag håller er uppdaterade här.

In English: I don’t know if you have noticed, but Nageldraken has been removed from Instagram. This is not by my choice. When I awoke this morning, I realised that my Instagram account was closed down since it apparently broke their community rules. Not that I can understand how I have done that by posting pictures of nail polish, Katla and spring flowers. My guess is that my account has been hijacked by someone who used it to spam others. Well, I have contacted Instagram and hope that they will solve it soon.
I will keep you updated here.

Publicerat på mars 17, 2016, i Instagram och märkt . Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. nä vad sjukt! hoppas det fixar sig. en blir ju väldigt nyfiken på vad orsaken till avstängningen är.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: