På Instagram igen!

Nu är mitt instagramkonto återaktiverat, så nu kan ni hitta mig om ni letar efter nageldraken igen! Jag vet fortfarande inte vad problemet var. Jag fick kontakta Instagram och överklaga stängningen och idag fick jag besked om att kontot är återaktiverat. Allt är som det var förut, så slutet gott, allting gott. Men det var ju rätt irriterande!

In English: My Instagram is re-activated now, so you can find me if you search for nageldraken again! I still don’t know what the problem was. I had to contact Instagram and ask them to open the account again and today I got an e-mail telling me that it was re-activated. Everything looks like it did before, so all’s well that ends well, but it was kind of annoying!

Publicerat på mars 18, 2016, i Instagram och märkt . Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

  1. Såg att du var tillbaka 🙂

    Gilla

  2. Så skönt att det löst sig!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: