CND Vinylux Irreverent Rose

CNDs Art Vandal collection innehöll kanske lite för många rosa lack för min smak, men det här tyckte jag faktiskt var rätt fint, trots att det är rosa. Missförstå mig rätt, det är inte ett lack som jag själv är så bekväm med att bära, men det är trevligt och säkert fint på andra. Det är ett lite mjukt gammelrosa krämlack. En rätt snäll och lättburen färg (så jag kan inte riktigt tycka att namnet passar egentligen.) Jag hade tre lager på de här bilderna. Det täckte egentligen på två, men var lite knepigt att få jämnt så det blev ett tredje lager för att jämna ut det. Jag har fått det som pressprov.

In English: The CND Art Vandal collection might have had a few too many pinks in it for my taste, but I actually thought this one was quite nice, despite being pink. Don’t misunderstand me, it is not a polish I feel very comfortable wearing, but it can be nice on other people. It is a muted rose pink creme, a pretty and wearable colour. (So I can’t really think that the name suits it that well.) I wore three coats in these pictures. It actually only needed two to be opaque, but it was a bit difficult to get even, so a third coat was needed to even it out. This was sent to me as a press sample.

20160316_130539

SONY DSC

SONY DSC

Publicerat på mars 22, 2016, i CND, Naglar i rosa och märkt , , . Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Tycker det ser ut att vara en trevlig rosa färg.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: