OPI Love. Angel. Music. Baby. och 4 in the Morning

Förrförra veckan (tror jag det var) var det ”guld” som tema på veckans OPI (#veckansopi, alltså). Jag passade på att gräva fram två gamla favoriter från Gwen Stefanikollektionen, guldiga Love. Angel. Music. Baby. och svarta 4 in the Morning. Jag har faktiskt kombinerat de här lacken i en gradient tidigare. Båda har samma trevliga satinfinish och jag har fått dem som pressprover. Jag grundade med två lager Love. Angel. Music. Baby. och svampade sedan en smal gradient (vilket var svårare än jag trodde, det blev gärna lite snett och vint) av 4 in the Morning i mitten. Därefter klistrade på svärdsdekaler från Snail Vinyls och täckte med två lager snabbtorkande överlack (Nail Pattern Boldness Digital Flash) för att få dem att sitta kvar. Jag tog några bilder på det blankt, men bar det inte så utan jag gjorde det matt med ett matt överlack från Cirque. Själv tycker jag att det var finare matt – vad tycker ni?

In English: The week before last (I think) the theme for this weeks OPI (#veckansopi) was ”gold”, so I dug up two old favourites from the Gwen Stefani collection – the golden Love. Angel. Music. Baby. and the black 4 in the Morning. Both with the same nice satin finish. I have actually combined these two in a gradient before. They were given to me as press samples. I used two coats of Love.Angel. Music. Baby. as a base and spunged on a small stripe of 4 in the Morning. On that I added sword decals from Snail Vinyls, which I covered with two coats of quick-dry top coat (Nail Pattern Boldness Digital Flash) so they wouldn’t fall off. I took a few pictures of it shiny, but I added a matte top coat from Cirque and wore it matte. I actually prefer this manicure matte – what do you think?

 

Blankt:

SONY DSC

 

SONY DSC

Matt:

SONY DSC

Publicerat på mars 22, 2016, i Dekaler, Diverse nageldekor, Matta lack, Naglar i guld och gult, OPI, Svampning och märkt , , , , , . Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: