Gradient med OPI Love. Angel. Music. Baby. och 4 In The Morning

De här två lacken från Gwen Stefanikollektionen (som släpps nu i dagarna) är det många som har kombinerat i samma manikyr, vilket inte är så konstigt eftersom de har liknande finish. Dessutom är guld och svart en klassiskt snygg kombination. Jag ville variera mig lite och försökte mig på en gradient. Det är alltid lite knepigt med gradienter med kontrasterande färger, och jag tycker nog att jag hade kunnat få den lite jämnare. Det här blev lite av en mellanmanikyr. Den är ok, men jag tröttnade snabbt. Jag tror också att den hade varit snyggare blank än satinmatt. Dessutom blev det svarta lacket inte så snyggt när jag svampade med det. Det blev lite knöligt och inte sådär snyggt satinigt. Det guldiga funkade bättre. (Och så hade jag definitivt kunnat städa upp den lite bättre…)

Jag hade två lager Love. Angel. Music. Baby. i basen och det var trevligt att lacka med, men jag tyckte att det torkade långsamt. Men det tycker jag å andra sidan att alla lack gör när man inte har snabbtorkande överlack över dem. Jag lyckades mosa höger tumnagels lack två gånger innan det torkade. (Men höger är inte fotohanden, så det slipper ni se! :-))

Hade det här fått sitta kvar längre hade jag nog piffat upp det med någon slags gulddetaljer på den svarta delen och lagt på ett lager överlack, men nu höll det bara i två dagar så det blev inte av.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Publicerat på januari 27, 2014, i Matta lack, Naglar i guld och gult, Naglar i svart, OPI, Svampning. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: