Bloggträff

Jag har blivit inbjuden till bloggträff i nästa vecka och ska få lite info om nyheter från OPI (och ett par godismärken, tydligen). Kul! Däremot har jag insett att det är lite av ett problem på de här träffarna att jag bara har sett händerna på mina nagelbloggskollegor så jag inte känner igen er om jag ser er. Förra gången träffade jag mest sminkbloggare, och även om det är kul också, så har jag väldigt mycket sämre koll på sminkbloggar än på nagelbloggar och kände att jag låg på en mer extrem nivå av nagellacksnördighet än många andra där. Är det några av er som ska dit? Det vore kul att kunna känna igen er och snacka lite!

Publicerat på januari 27, 2014, i PR-relaterat. Bokmärk permalänken. 10 kommentarer.

 1. Vilken kul grej, både lack och godis 😉 Själv är jag inte bjuden men kan tänka mig att du får kul även fast du bara ”känner igen händerna” till en början 😉

  Gilla

 2. Jag fick också inbjudan men kan inte. Buhuuu. Fortfarande sjukskriven plus att det är långt till Stockholm för min del. Hade så gärna velat gå på detta. En dag hoppas jag på att kunna vara med på ett liknande event. Hade ju varit kul att träffas. 🙂

  Gilla

 3. Oh vilka kul grejer du blir inbjuden till jämt! Hoppas du lyckas känna igen någon 🙂

  Gilla

 4. Gelic: Jag tror inte det var så många nagelbloggare där senast, faktiskt. I alla fall pratade jag inte med någon som var en ren nagelbloggare. Det var lite mystiskt… Men jag ska gå med Lina från Make It Fab (vi jobbar på samma ställe), så jag känner i alla fall en person där!

  Pamsan: Åh, så tråkigt att du inte kan komma, det hade varit jättekul att träffa dig!

  daPerley: Ja, det är jättekul att bli inbjuden! Senast kände jag igen några sminkbloggare, men de kände inte igen mig… 😉 Så är det när man är extrasupernördig! 🙂

  Gilla

 5. Jag ska dit! Jag är lite ny när det gäller bloggträffar, detta blir min andra. Aka bli så kul!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: