Nerdlacquer Hyperspace Bypass

Hyperspace Bypass är ett lack som är väldigt typiskt för de klassiska Nerdlacken; numera är de lite mer diskreta och har inte lika mycket stora glitter, vilket jag ibland kan sakna. Det här är väl inte direkt vackert, men det är helt utcyklat och jag älskar det!

Collier själv beskriver det sålunda: Hyperspace Bypass  is a massively glittering big yellow something that hovers on your fingertips in exactly the way that bricks don’t. Packed with pale gold glitter, medium and large golden hex glitter, and small and medium black glitter, plus a sprinkling of holographic hex sparkles, it’ll disintegrate every other polish in your collection.

Jag trodde det skulle vara likt Gorramit, som jag redan har visat två gånger (här och här), men de är faktiskt väldigt olika. Medan Gorramit går i rött så är Hyperspace Bypass lite svagt gröntonat, och har en lite smutsig känsla. Jag bar tre lager av det och det var ganska slätt, med tanke på hur mycket glitter det är i det. Det är förstås inspirerat av Hitchhiker´s Guide to the Galaxy (vilket händelsevis var den första boken jag läste på engelska).

Om ni nu känner att ni vill ha ert eget fulsnygga gula knaslack så ska ni passa på – det reas just nu på Nerdlacquer.com för 6,5 dollar, så det finns en risk att det inte kommer att tillverkas så länge till.

(F ö har det här inlägget också grott i arkivet i mer än två år, så bilderna är inte så bra…)

In English: Hyperspace Bypass is one of those classical Nerds; the new ones are a bit more discreet and have less chunky glitters, which I can miss a little sometimes. It isn’t beautiful, exactly, but completely crazy and I love it!

Collier herself describes it like this: Hyperspace Bypass  is a massively glittering big yellow something that hovers on your fingertips in exactly the way that bricks don’t. Packed with pale gold glitter, medium and large golden hex glitter, and small and medium black glitter, plus a sprinkling of holographic hex sparkles, it’ll disintegrate every other polish in your collection.

I thought that it would be similar to Gorramit, that I have already shown you twice (here and here), but they are actually very different. While Gorramit has red accents, Hyperspace Bypass is slightly greenish and feels a bit dirty. I wore three coats and it was fairly smooth considering the amount of glitter in it. It is of course inspired by the Hitchhiker’s Guide to the Galaxy (which happens to be the first book I read in English).

And if you feel that you need your own fugly yellow weirdness, you probably shouldn’t wait to long to get it. It is on sale for 6,5 dollars at Nerdlacquer.com right now, so it might be discontinued soon.

(By the way, this is another of those posts that has been collecting dust for more than two years, so the pictures are less than stellar…)

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Publicerat på juni 28, 2016, i Glitter, Naglar i guld och gult, Nerdlacquer och märkt , , . Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: