Golden Oldie Challenge: Nerdlacquer Gorramit

Veckans tema i Lacky Corners Golden Oldie Challenge är gult, och jag behövde inte fundera länge på vilket jag ville återanvända! Nerdlacquer Gorramit var en av mina lemmings när nerdarna var svårare att få tag på än nu, och jag gillar det väldigt mycket fortfarande. Det är faktiskt på rea på nerdlacquer.com för tillfället, så det finns en risk att Collier tänker sluta tillverka det. Om du vill ha en flaska så är det nog bäst att inte vänta med att beställa. (Du behöver dock ha någon som kan vara mellanhand åt dig i USA eftersom hon inte skickar till Sverige.)
Det är ett i alla fall underbart fulsnyggt knäppt lack, inspirerat av en av mina favorittv-serier, Firefly. Gorramit är inspirerat av Jayne och hans fina stickade mössa. (Om ni undrar vad jag pratar om kan ni titta här.)

Collier beskriver det sålunda: ”Gorramit is a cantankerous golden yellow with silver sheen plus red, copper, rust and gold glitter. A little feisty, but easy on the eyes, and quite opaque in two coats. Keep away from liquor, women, and firearms.”

Som vanligt täckte det på två lager och var utmärkt att applicera. Vad jag älskar nerdarnas formula!

In English: This week’s theme at Lacky Corner’s Golden Oldie Challenge is yellow, and I didn’t have to think long to decide on which one to wear. Nerdlacquer Gorramit was one of my major Nerd lemmings while they were still very difficult to find, and I still like it a lot. Actually, I just realized that it is on sale at nerdlacquer.com right now, so Collier might be planning to stop making it. If you want a bottle, you probably shouldn’t wait to get it. (She doesn’t ship to Sweden, though, so you’ll need someone to mule for you.)
Anyways, it is a wonderfully fugly and weird polish, inspired of one of my favourite tv-shows, Firefly. Gorramit is insoired by Jayne and his lovely knitted hat. (If you don’t know what I’m talking about, you can watch here.)

Collier describes it like this: ”Gorramit is a cantankerous golden yellow with silver sheen plus red, copper, rust and gold glitter. A little feisty, but easy on the eyes, and quite opaque in two coats. Keep away from liquor, women, and firearms.”

As usual, it was opaque in two coats and a dream to apply. How I love the formula of the nerds!

20160609_094522

SONY DSC

Spara

Publicerat på juni 13, 2016, i Glitter, Naglar i guld och gult, Nerdlacquer, Utmaningar och märkt , , , . Bokmärk permalänken. 8 kommentarer.

 1. Åååh Firefly…. det finns få serier som jag verkligen saknar… Firefly är en och Sons of Anarchy är en… det här är ju bara ett så otroligt underbart lack 🙂
  Perfekt för Jaynes mössa 🙂
  xx

  Gilla

 2. Vilket härligt lekfullt och glatt lack!

  Gilla

 3. Haha, rätt galet! Och verkligen med betoning på fulsnyggt men såklart kul!:)

  Gilla

 1. Ping: Nerdlacquer Hyperspace Bypass | Nageldraken

 2. Ping: Nerdlacquer Chuck on a Truck | Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: