Nerdlacquer The Quantum Bluniverse

För att fira nationaldagen igår så bar jag Nerdlacquer The Quantum Bluniverse, ett lack som har stått länge på min hylla eftersom det inte ser så jättekul ut i flaskan. Till min förvåning är det mycket finare på nageln än i flaskan! Det är koboltblått med massor av guldskimmer och glitter i blått och guld. Det skiftar nästan lite i grönt också. Glittren, som syns rätt mycket i flaskan och gör att det ser lite prickigt ut där, smälter in väldigt fint i guldskimret. Mycket vackert! Jag bar två lager och det var utmärkt att applicera.

In English: Yesterday was Sweden’s national day and I wore Nerdlacquer The Quantum Bluniverse to match the blue and yellow Swedish flag. This is one of those polishes that are much prettier on the nail than in the bottle. The glitters make it look slightly spotted in the bottle, but on the nail they blend in very nicely with all the gold shimmer in the cobalt blue background. Very beautiful! I wore two coats and the application was excellent as usual.

 

20160606_154648

20160606_105806

20160606_105809

SONY DSC

SONY DSC

Spara

Annonser

Posted on juni 7, 2016, in Glitter, Naglar i blått, Nerdlacquer and tagged , , . Bookmark the permalink. 2 kommentarer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: