Nerdlacquer The Quantum Bluniverse

För att fira nationaldagen igår så bar jag Nerdlacquer The Quantum Bluniverse, ett lack som har stått länge på min hylla eftersom det inte ser så jättekul ut i flaskan. Till min förvåning är det mycket finare på nageln än i flaskan! Det är koboltblått med massor av guldskimmer och glitter i blått och guld. Det skiftar nästan lite i grönt också. Glittren, som syns rätt mycket i flaskan och gör att det ser lite prickigt ut där, smälter in väldigt fint i guldskimret. Mycket vackert! Jag bar två lager och det var utmärkt att applicera.

In English: Yesterday was Sweden’s national day and I wore Nerdlacquer The Quantum Bluniverse to match the blue and yellow Swedish flag. This is one of those polishes that are much prettier on the nail than in the bottle. The glitters make it look slightly spotted in the bottle, but on the nail they blend in very nicely with all the gold shimmer in the cobalt blue background. Very beautiful! I wore two coats and the application was excellent as usual.

 

20160606_154648

20160606_105806

20160606_105809

SONY DSC

SONY DSC

Spara

Publicerat på juni 7, 2016, i Glitter, Naglar i blått, Nerdlacquer och märkt , , . Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: