Golden Oldies: Ozotic Pro 513

Jag är lite sent ute med veckans Golden Oldie, men de senaste två veckorna har varit väldigt intensiva på jobbet (jag har  jobbat ihop 80 övertidstimmar bara under de här veckorna). Det har inte funnit så mycket ork till bloggen, men jag bar i alla fall en lila gammal favorit för att ha något att visa till Lacky Corners Golden Oldie-tema. Och det här är verkligen en golden oldie – jag skaffade Ozotic Pro 513 2011 och det är fortfarande ett av mina finaste hololack! Härlig lila färg och starka regnbågar! Det var lätt att applicera och täckte på två lager. Tyvärr slets det rätt fort, men det är den enda nackdelen med det. (Förutom möjligen att det inte går att köpa längre, då…)

In English: I am a bit late with this week’s Golden Oldie, but the last two weeks have been very intense at work (I have 80 overtime hours just from these two weeks). I haven’t had the energy to blog, but at least I wore an old purple favourite so I would have something for Lacky Corner’s Golden Oldie Challenge. And this is really a golden oldie – I bought Ozotic Pro 513 in 2011 and it is still onw of my favourite purple holos! It is a gorgeous purple with very strong rainbows. It was easy to apply and was opaque in two coats. Unfortunately it got worn pretty quickly, but that is the only bad thing I can say about it. (Maybe apart from the fact that it isn’t sold any more…)

 

SONY DSC

SONY DSC

Publicerat på juni 6, 2016, i Holografiska/prismatiska lack, Naglar i lila, Ozotic Pro, Utmaningar och märkt , , , . Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

  1. Vet du jag höll i min flaska och funderade på att visa lacket, men det blev Color Club för min del. Älskar verkligen det här holot. Ett av de finaste jag har.

    Gilla

  2. Alltså wow så läckert 🙂
    jag är så svag för holografiska lack 🙂
    xx

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: