Golden Oldie Challenge: OPI Comet Closer och 4 in the Morning

Min svarta Golden Oldie blev lite av en fuskmanikyr eftersom större delen av manikyren är i silver (och nytt, till råga på allt). Jag skulle på OPI-event (lansering av höstkollektionen – mer info kommer senare!) och ville därför ha något OPI-lack på mig. Jag hann få på mig Comet Closer, från Starlightkollektionen, innan jag kom på att det kunde kombineras med ett gammalt svart lack och på så sätt kanske fuska mig in i Golden Oldieutmaningen den här veckan också.
Comet Closer är ett riktigt fint varmtonat silverlack i en lite kromlik finish med mikroglitter. Det var bra att applicera och täckte på två lager. Jag använde vinyler från från Snail Vinyls och det svarta satinlacket 4 in the Morning från Gwen Stefanikollektionen (min Golden Oldie) för att skapa mönstret. Tyvärr blev det lite kladdigt och slarvigt eftersom jag hade så dåligt med tid när jag gjorde det. Det såg ok ut på håll, men jag trivdes inte riktigt med det, och passade på att byta lack när jag var på lanseringen dagen efter och kunde få naglarna målade med de nya höstlacken.
Båda OPI-lacken är f ö pressprover.

In English: I am cheating a little with my black Golden Oldie; most of this manicure is in silver (and new). I was going to the launch of OPI’s autumn collection, so I wanted to wear polishes from OPI. I had already applied Comet Closer, from the Starlight collection, when I realised that I could add a black oldie and cheat my way into the Golden Oldie challenge this week.
Comet closer is a nice warm silver in a chromelike finish with microglitter. The application was nice and it was opaque in just two coats. I used nail vinyls from Snail Vinyls and the black satin polish 4 in the Morning from the Gwen Stefani collection (my Golden Oldie) to create the pattern. Unfortunately, I didn’t have much time to do it, and it ended up being quite messy. It looked ok from a distance, but I didn’t really like it, so I changed it when I was at the launch and had the opportunity to get my nails painted with polishes from the autumn collection.
By the way, both OPI polishes are press samples.

20160614_120059

Spara

Spara

Spara

Publicerat på juni 18, 2016, i Diverse nageldekor, Naglar i silver, Naglar i svart, OPI och märkt , , , , , . Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Jag tycker det ser jättefint ut!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: