Depend Holo Fantasy Dragon Flirt (5041) och Lady Wizard (5042)

De första lacken från Depends Holo Fantasy-kollektion som jag testade var faktiskt de två gröna, och inte det blålila Unicorn Dream, som jag visade igår. Ifall någon noterar att mina naglar är rätt korta numera så är det en följd av att jag var uppe och vandrade i fjällen i förra veckan. En vecka i tält gör ju inte direkt underverk för naglarna, så det var bara att kapa dem. Det stör mig inte nämnvärt, däremot. Det är faktiskt lite skönt att ha korta naglar emellanåt, även om jag tycker att de är finare när de är lite längre. Vad tycker ni om nagellängd? Är det viktigt att ha så långa naglar som möjligt eller trivs ni i korta. Personligen tycker jag att det kan vara väldigt snyggt även med korta naglar, särskilt med ett färgstarkt nagellack!

Till lacken! Två lager räckte för båda och de flöt på väldigt bra. De här är lite mer holografiska än Unicorn Dream som jag visade igår, även om de inte har några extrema regnbågar. Holot ger dock ett otroligt fint djup i färgerna. Dragon Flirt är en kall mellangrön och Lady Wizard är en nästansvart mörkgrön. Jag tycker att de passade väldigt bra ihop. Till dekoren använde jag de (fantastiskt trevliga) stencilerna och guldnitar som jag har fått som pressprov från Depend tidigare. Ja, lacken är för den delen också pressprov. De släpps vecka 39 och kommer att kosta 29kr styck för 5 ml. Jag testade också överlacket som följde med dekorkitet, men blev inte överdrivet imponerad av det. Det är helt ok, men det torkar lite för långsamt för min smak.

In English: The first polished from the Depend Holo Fantasy collection I tried was actually the two greens, not the blurple I showed yesterday. If anyone notices that my nails are fairly short now, that is a consequence of hiking in the mountains last week. One week in a tent does not do the nails any wonders, so there was nothing more to do than to cut them short. It doesn’t really bother me, though. It is quite nice to have short nails once in a while, even though I think they look a little better when then are a bit longer. What do you think about nail lenght? Is it important to have as long nails as possible or do you like them short? Personally, I think short nails can look really pretty, especially with brightly coloured polish on! 

So – the polishes! Two coats was enough for opacity for both of them and they were easy to apply. These are a little more holographic than Unicorn Dream, even though the rainbows aren’t spectacular. The holo shimmer does give an awesome depth to the colours. Dragon Flirt is a cold medium green and Lady Wizard is an almost black dark green. I think the went very well together. I used the (amazingly nice) stencils and gold studs that I got as a press sample from Depend earlier this summer. Well, the polishes are also press samples for that part. They will be released at the end of September and cost 29 SEK for 5 ml. I also tried the top coat that was included in the nail art kit, but I wasn’t very impressed by it. It was ok, but it dried a bit too slowly for my taste.


20160808_093139

20160808_190943

20160809_100301

SONY DSC

SONY DSC

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Publicerat på augusti 14, 2016, i Depend, Diverse nageldekor, Holografiska/prismatiska lack, Naglar i grönt och märkt , , , , . Bokmärk permalänken. 5 kommentarer.

 1. Läckert, älskar det riktigt mörkgröna! Visst är det snyggt med långa naglar men jag börjar mer och mer gilla kortare varianter på mig själv, för det är mer praktiskt eftersom jag jobbar vid tangentbord hela dagarna. Brukar fila ned dem då och då till en längd där nageln sticker ut en liten bit från fingertoppen. Mina nagelbäddar är långt framme så jag kan inte fila ned dem hur kort som helst men ibland klipper jag och filar så långt jag kan, det känns som naglarna mår bra av att göra en omstart ibland.

  Gilla

 2. Funkar ju perfekt ihop och snygga är dom! Mina naglar växer fort, men har en punkt där jag vet att min långfingernagel kommer att gå av, så jag försöker hålla lite medellånga, men trivs väldigt bra i korta.

  Gilla

 3. Lottsky: Det där med tangentbord känner jag igen. Det är samma för mig. När de blir för långa är de i vägen när jag skriver… Och jag tycker också det känns lite skönt att fila ner dem och starta om ibland!

  Lacky Corner: Jag blir lite avundsjuk, mina växer inte överdrivet fort. Men visst brukar man ha något av en maxlängd? Mina blir aldrig längre än en viss längd innan de börjar gå sönder.

  Gilla

 4. Det är en jättefin manikyr med två supersnygga lack! Jag upplever dock Lady Wizard som svart men det beror nog på att jag bar den på egen hand och att du matchade den med grönt:) jag har också testat Depends snabbtorkande överlack ett par gånger, senast nu i fredags och jag upplever också att det tokar rätt segt för att vara snabbtorkande.

  Gilla

  • Det är lite lustigt, för när jag ser det i flaskan tycker jag också att det ser grönt ut, men på min swatchsticka ser det lite grönt ut. Nåväl, snyggt är det i alla fall!
   Jo, inte känns det som att Depends överlack är snabbtorkande egentligen?

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: