Models Own Hyper Gel Top Coat

Det är alltid intressant att testa nya överlack, så jag passade på att köpa hem det här överlacket från Models Own när jag senast beställde från Edgy Polish. Tyvärr blev jag ganska besviken på det. Det har ingen vidare glans, torkar långsamt och jämnar inte ut lacket under. Borsten är jättestor, vilket gör det svårt att lacka med precision. Nej, det här var ingen favorit.

In English: Testing new top coats is always interesting, so I threw in this top coat from Models Own with my latest order from Edgy Polish. Unfortunately it was something of a disappointment. The shine isn’t very good, it dries very slowly and it doesn’t even out the polish underneath it. The brush is also really big, which makes it difficult to apply it with any kind of precision. Nah, this was no favourite.

 

SONY DSC

Spara

Spara

Spara

Publicerat på september 11, 2016, i Över- och underlack, Models Own och märkt , . Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

  1. Tack för varningen, den ska jag undvika:) håller just ni på att testa HK Girl och har även en flaska Seche Vite Gel stående som jag dock inte har hunnit provat ännu. HK Girl borde du testa! Jag har visserligen endast provat den sen i torsdags men jag swatchade i helgen så jag har hunnit med att använda den på 4 eller 5 olika lack och torktiden är jättebra och den är himla glansig. Tror den kan underlätta mycket för oss som gillar nail art för jag ville stämpla på ett av lacken jag swatchade så jag överlackade med HK Girl, fotade och stämplade sen direkt. Nån nagel fick lite märken men faktum är att det var imponerande hur bra det gick. Och i torsdags satte jag dekaler 30 minuter efter att jag lackat och det var inga som helst problem. Och det var helnagelsdekaler så de krävde en del pillande.

    Gilla

  1. Ping: Nerdlacquer Midnight | Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: