Depend 492 från Glam Rock-kollektionen

Efter att ha skrivit om ett tråkigt överlack, så känns det lite roligare att visa upp ett av de finaste lacken i Depends härliga Glam Rock-kollektion – 492. Det är ett kallt brungrått färg med kopparfärgade flakes, och jag gillar det verkligen! Kontrasten mellan den kalla basfärgen och den varma tonen i flakesen gör det intressant och unikt. Jag får lite indieassociationer av det här. Jag bar två lager och det var väldigt trevligt att applicera.
Jag dekorerade det med guldstuds som tyvärr var självhäftande, vilket gjorde att de var knepigare att applicera än de man bara trycker fast i vått lack. Det fanns liksom inget bra sätt att hantera dem eftersom de fastnar på underlaget och är svåra att plocka upp. Ska nog undvika den självhäftande varianten framöver.
Lacket är ett pressprov.

In English: After a slightly dull review of a top coat, it feels a lot better to show you one of the nicest polishes in the lovely new Depend Glam Rock collection – 492. It is a cold greyish brown with small copper flakes, and I really like it! The contrast between the cold base colour and the warm toned flakes makes it very interesting and unique. It gives me indie associations. I wore two coats and it was easy to apply.
As a decoration, I added some stick-on gold studs, which were much trickier to apply than the regular kind that you just fasten in wet polish. There were not really any good way of handling them since they stick to the surface and are difficult to pick up. I will probably stay away from the stick-on version in the future…
The polish is a press sample.

20160910_135942

20160909_074827

SONY DSC

SONY DSC

 

Spara

Spara

Publicerat på september 12, 2016, i Depend, Diverse nageldekor, Naglar i brunt och märkt , , , , . Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Det här lacket är riktigt läckert!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: