Nerdlacquer Smoke Dragon

För några månader sedan gjorde Collier, som har Nerdlacquer, oss Nerdgalningar lyckliga genom att erbjuda sig att återskapa de lack som hon har gjort ett fåtal ex av tidigare och som har varit extremt svåra att få tag på. (Och dyra – jag blev erbjuden att köpa Samaria för 75 dollar en gång! Jag tackade nej. Det finns gränser…) Jag passade på att beställa Smoke Dragon, ett lack som hon ursprungligen gjorde exklusivt för Ninja Polish. Jag har varit sugen på det länge, men inte fått tag på det till ett vettigt pris. Det har en mörkgrå bas med lila skimmer och större glitter i svart, silver och lila. Det täckte på två lager och var inga problem att applicera. De stora glittren gjorde det lite knöligt, däremot, så jag hade ett lager Nail Pattern Boldness Glitter Food innan överlacket för att få det jämnt. Jag gillade verkligen det här! Det är en lugn och vilsam färg som ändå inte blir tråkig.

In English: Collier, who has Nerdlaquer, made us Nerd lunatics happy a couple of months ago by offering to recreate some of the polishes that she has previously only made limited amounts of and that are very difficult to find now. (And expensive – I was offered a bottle of Samaria for 75 dollars once! I declined. There are limits…) I took the opportunity to order Smoke Dragon, a polish that she originally made as an exclusive for Ninja Polish. I have been wanting to get it for a while, but I hadn’t found it for a reasonable price. It has a dark grey base with purple shimmer and larger glitters in black, silver and purple. It was opaque in two coats and was easy to apply. The large glitters made it a bit bumpy, but that was easily helped with a coat of Nail Pattern Boldness Glitter Food before the top coat. I really liked it! The colour is calm and peaceful without getting boring.

20160816_101003

SONY DSC

SONY DSC

 

Spara

Spara

Spara

Publicerat på oktober 4, 2016, i Glitter, Naglar i grått, Nerdlacquer och märkt , , . Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Jag brukar inte känna så mycket för nerdarna men detta tycker jag var snyggt och annorlunda!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: