CND Vinylux Emerald Lights

Härom veckan fick jag hem pressprover från CNDs julkollektion Starstruck i september. Det kommer bara två Vinyluxlack i kollektionen, det här och ett svart glitter som heter Dark Diamonds, som jag också har fått. (Shellacvarianten av kollektionen innehåller däremot sex lack.) Det här heter Emerald Lights och är ett jättefint smaragdgrönt glitter som täckte på två lager och var lätt att applicera. Det var lite knöligt av glittret, dock, och det behövdes tre lager överlack (jag använde CNDs Weekly Top Coat). Jag gillar det verkligen – det här är precis min kopp te! Det påminner f ö lite om den gamla favoriten China Glaze Emerald Sparkle, fast det här är nog aningens mer blåtonat.

In English: I got some press samples from the CND Winter collection Starstruck the other day. It was launched in September and the Vinylux line consists of only two polishes, this and a black glitter called Dark Diamonds, that I have also gotten. (The Shellac line consists of six polishes.) This is called Emerald Lights and is a really pretty emerald green glitter that was easy to apply and opaque in two coats. The glitters made it a little lumpy, though, so it took three coats of the CND Weekly Top Coat to even it out. I really like this, it is definitely my cup of tea! It does remind me a bit of the old favourite China Glaze Emerald Sparkle, but this is slightly more blue-toned.

20161006_230532

20161006_230537

SONY DSC

Spara

Spara

Spara

Spara

Publicerat på oktober 7, 2016, i CND, Diverse nageldekor, Glitter, Naglar i grönt och märkt , , , , . Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

  1. Jag gillade också det här väldigt mycket! Kommer matcha julgranen fint 🙂

    Gilla

  2. Det här lacket är verkligen jättefint!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: