God jul!

Dagens manikyr går givetvis i julens tecken! Tre lager China Glaze Emerald Sparkle, som är ett väldigt klassiskt jullack vid det här laget. Underbart fint är det i alla fall, med ljusare gröna glitter i en mörkgrön bas. På tipparna svampade jag sedan Zoya Ginessa (silvervitt skimmer) och duttade på lite Lynnderella Love, Lace and Lilacs (vitt olikformat glitter i en klar bas). Svampningen gjorde jag medvetet oregelbunden för att det skulle se lite ut som lite fluffig snö.) Snöflingedekaler i härlig kvalitet från Nailshop på det.  Jag tänkte på nyfallen snö på granar när jag gjorde det här. (Om ni tycker att det ser lite mosat ut här och var är det för att jag lackade naglarna lite för nära inpå att jag skulle ta mig ner på stan för att öla med en kompis. Det är aldrig en bra ide att lacka naglarna samma dag som man ska iväg…)

God jul, allihopa! Hoppas ni får en härlig julafton!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Today’s manicure is of course Christmas inspired. It is three coats of China Glaze Emerald Sparkle, a classic Christmas polish which is lovely, with lighter green glitters in a dark green base. I sponged the tips irregularly with the silver white Zoya Ginessa and dabbed on the white glitter Lynnderella Love, Lace and Lilacs to resemble newly fallen snow. The snow flake stickers are from Nailshop.

Merry Christmas everyone! I hope you’ll get a wonderful Christmas Eve! (Which is the day we’re celebrating Christmas here in Sweden.)

Publicerat på december 24, 2012, i China Glaze, Dekaler, Diverse nageldekor, Glitter, Lynnderella, Naglar i grönt, Svampning, Zoya. Bokmärk permalänken. 9 kommentarer.

 1. Vilka fina julnaglar du fixat! En riktigt GOD JUL till dig!

  Gilla

 2. Jättesnyggt! God jul!

  Gilla

 3. Tack! Hoppas ni har haft fina jular båda två! 🙂

  Gilla

 4. Jättevacker och julig manikyr! God jul!

  Gilla

 5. Det var en fin julmanikyr och jag gillar tanken med lite snö längst ut på ”grenen”:)

  Gilla

 6. Jättefin julmanikyr!

  Gilla

 1. Ping: CND Vinylux Emerald Lights | Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: