Lynnderella I can Afford it!

Så var det dags för det sista av mina Lynnderellalack. I can Afford it! är ett gräsgrönt glitterlack som inte skäms för sig. Jag valde det när jag skulle gå och se Bilbo. (Jag vägrar kalla filmen för Hobbit. Jag skulle möjligen kunna sträcka mig till att kalla den Hobbiten, men jag är lite purist när det gäller namnen i Sagan om Ringen och håller mig till Ohlmarks översättning – det heter alltså ”hober”, inte ”hobbitar”! Och den här boken heter Bilbo, inget annat! ;-)) I alla fall ville jag ha något lack på bokens tema och föll för det här, som med lite god fantasi kan ses som en drakmage med gnistrande fjäll och lite inslag av skatt här och var. De flesta som såg det tog det nog som ett jullack, och det kan det väl få vara också. Jag fick en del kommentarer i alla fall, det här är ett lack som syns!

Lacket är väl som de andra av Lynnderellas lack – tjockt med glitter, lite blobbigt, går inte att lacka som vanligt med och blev väldigt ojämnt. Jag hade ett ”duttat” lager över A-England Camelot, och den svarta basen var rätt bra för att få det gröna glittret att synas extra bra. Och så tre-fyra lager överlack på det… Lacket består förresten av mestadels grönt glitter i olika storlekar, men även blått, rött, guld, lila och säkert några andra färger också. Fint är det i alla fall!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

This is the last of my untried Lynnderellas. I can Afford it! is a grass green glitter that really catches the eye! I got lots of comments on this one. It consists mostly of green glitters of different sizes, but it also has blue, red, gold and purple glitters – and maybe some other colours as well. The formula was as usual when it comes to Lynnderella glitters – packed with glitters so you have to dab it on, thick, very uneven. I wore one dabbed coat over A-England Camelot and it took 3-4 coats of top coat to get it relatively smooth. But I like it none the less, this extremely green glitter orgie makes me happy!

Publicerat på december 17, 2012, i A-England, Glitter, Lynnderella, Naglar i grönt. Bokmärk permalänken. 8 kommentarer.

 1. Åh vad coolt det var. Snygg färg och effekt på lacket!

  Gilla

 2. Nja, jag är inte helt övertygad. Å andra sidan har jag inte varit det av något Lynnderella lacken!

  Gilla

 3. Jag tycker det ser härligt ur! Den får en tumme upp av mig. 🙂

  Gilla

 4. Jag ångrar att jag aldrig köpte den här. JAg tyckte det räckte med Funny Money och All Hallow’s Eve. Hur många gröna glitter behöver man, liksom? Fler, uppenbarligen.

  Gilla

 5. Ann-Sofie: Ja, det är roligt och lite udda! (Fortfarande, trots alla indielack som översvämmar oss numera!)

  Lackycorner: De är ju rätt röriga, så de kan ju inte tilltala alla. Jag tycker de är kul, men inte riktigt *så* kul att de förtjänar den nästan löjliga hypen.

  Little Miss Nailpolish: 🙂

  Nailtastic: Håller med, galen grön glitterfest är aldrig fel!

  Sminkan: Man kan faktiskt aldrig ha för många gröna glitterlack! (Vilket ditt senast visade Pahlish bevisade för min del.) 🙂

  Gilla

 6. Vilket snyggt glitter, jag gillar färgmixen!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: