Lynnderella Very Pretty Vampire

Som jag sagt förut har jag fortfarande inte testat alla Lynnderellalacken som jag köpte när det fortfarande kunde köpas från Llarowe. Numera går det ju inte att köpa dem till ett rimligt pris. (De kostar minst 23 dollar på eBay, och speciella tycker inte jag att de är.) Det tog ett tag innan jag blev sugen på det här, förmodligen för att det är rosa glitter i det, men i veckan blev jag sugen på att ha något vampigt på naglarna. Det är faktiskt riktigt fint. Det består av rosa glitter i olika former och storlekar i en svagt svart bas. Jag bar det över ett lager av det svarta krämlacket A-England Camelot. Här är det ett lager, som jag fick dutta på snarare än måla som vanligt. Det var förstås väldigt ojämnt och var inte ens helt slätt efter tre lager överlack. Men jag gillar det faktiskt ändå!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I still have a few untried Lynnderella polishes, and this has been standing on my shelf since these were available from Llarowe last spring. They cost at least 23 dollars on eBay nowadays, so I will not buy any more. It took me a while to get around to trying this, but last week I really wanted to wear something vampy. This consists of different sizes of pink glitter in a translucent black base. I wore one dabbed coat over one coat of the black creme A-England Camelot. It was really gritty and was not perfectly smooth even after three coats of top coat. It really is nice, though!

Publicerat på december 16, 2012, i A-England, Diverse nageldekor, Glitter, Lynnderella, Naglar i rosa, Naglar i svart. Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

  1. Ett av mina favoritlack från Lynn. De där röda fyrkanterna gör mig sjukt lycklig…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: