Fiffiga klämmor för nagellacksborttagning

Det slog mig idag när jag tog bort mitt lack att jag har glömt att skriva om de här fiffiga små nagelklämmorna som jag har köpt för några dollar på Amazon. Jag använder oftast foliemetoden när jag tar bort glitterlack (dvs att man häller remover på en bomullstuss, sätter den på nageln, virar aluminiumfolie runt och låter det lösa upp lacket i några minuter), men tycker det är lite fippligt med folien. De här fungerar enligt samma princip, men istället för folie så sätter du helt enkelt en sån här klämma över bomullstussen. Mycket smidigt!

In English: When I removed my polish today, it hit me that I haven’t written about these handy little soak off caps that I have bought for a few dollars on Amazon. I mostly use the foil method for removing glitter polish (i.e. putting a remover-soaked cotton ball on each nail, wrapping aluminium foil around and letting it soak for a few minutes), but the foil is a little fiddly. These work according to the same principle, but instead of foil, you just put one of these clamps on over the cotton ball. Very handy!

 

20170212_171352

Publicerat på februari 12, 2017, i Nagellacksborttagning, Tips och recensioner och märkt , , . Bokmärk permalänken. 8 kommentarer.

  1. hej,funka dem lika bra som folie metoden??isåfall kanske det är värt att spana in dem , tycker också det blir lite knöligt med folien!!=)

    Gilla

  2. Kanske klickade hem några alldeles precis. Hittade röda på ebay, så jag slog till! 13 spänn och fraktfritt från Kina. Helt klart värt prislappen att få hem för testning. 😀

    Gilla

  3. haha!!! jag klickade hem några lila från ebay för att testa,, också igår=)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: