Depend Game, Set, Match (våren 2017)

När jag fick pressproverna på Depends vårkollektioner i början av januari så kändes det lite för tidigt, men nu börjar det kännas lite mer ok. Det fina vädret har gett mig hopp om att det kanske blir vår i år igen! Pressproverna på två av Depends tre vårkollektioner (Game, Set, Match och Eastern Fusion) kom samtidigt, och kollektionerna påminner en del om varandra. Båda är ganska pastelliga och har rätt mycket rosa lack i sig, så jag måste väl erkänna att jag inte är så jättepepp, men jag tror nog att de kommer att gå hem bland många andra (jag är väl kanske inte helt och hållet representativ i min smak vad gäller lack ;-)). Jag har dock hunnit använda hälften av lacken i Game, Set, Match redan, så den får bli först ut som kollektionssammanfattning.

Game, Set, Match är vårkollektionen med Depends syregenomsläppliga O2-lack, vilket kan vara värt att notera eftersom de lacken och de vanliga lacken har parallella nummerserier. Både Game, Set, Match och Eastern Fusion är numrerade från 502 till 513. Det gula lacket är helt klart min favorit i den här kollektionen, även om de orangea också är fina. Och så förstås det grågröna. 🙂 Lacken kostar 29 kr/styck och släpptes vecka 2, så de ska redan finnas i butikerna.

Vad tycker ni om den här kollektionen? Är ni mer entusiastiska än jag?

In English: When I got the press samples of the Depend spring collections at the beginning of January, it felt a bit early, but now I am starting to feel more for spring colours. The nice weather during the last few days have given me hope for spring! I got the press samples from two of Depend’s three spring collections at the same time (Game, Set, Match and Eastern Fusion). Both are quite pastely and has quite a lot of pink polishes, so I must admit that I am not that enthusiastic, but I think many others will like them (I am not exactly representative in my taste in polish ;-)). However, I have already worn half of these polishes, so this will be the first to get a collection post.

Game, Set, Match is the spring collection for the O2-collection, which is supposed to let through oxygen to the nails. This is worth noting since Depend has parallell number series for their regular polishes and their O2 polishes, which can be kind of confusing. Both Game, Set, Match and Eastern Fusion are numbered from 502 to 513. The yellow polish is definitely my favourite, although I also like the orange ones. And of course the grayish green one. 🙂 The polishes cost 29 SEK each and were released week 2, so they are already available in the stores.

What do you think about this collection? Are you more enthusiastic than me?

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

502 – lila krämlack / purple creme
503 – rött krämlack / pink creme
504 – skirt rosa skimmer (väldigt fint över svart)  / sheer pink shimmer (very pretty over black)
505 – skirt rödorange skimmer / sheer reddish orange shimmer
506 – orange krämlack / orange creme
507 – gult krämlack / yellow creme

 

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

508 – ljusrosa krämlack / light pink creme
509 – barbierosa krämlack / barbie pink creme
510 – ljuslila krämlack / light purple creme
511 – ljusblått krämlack / light blue creme
512 – grågrönt skimmer / greenish grey shimmer
513 – skirt blåvitt skimmer (effektlack) / sheer blueish white shimmer (effect polish)

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Publicerat på februari 14, 2017, i Depend och märkt , , . Bokmärk permalänken. 6 kommentarer.

  1. Jag gillade många av de här lacken faktiskt så ja, något mer entusiastisk är jag nog:)

    Gilla

  1. Ping: Alla hjärtans dagsmanikyr med Depend | Nageldraken

  2. Ping: Negative space-skittle med lack från Depends Game, Set, Match-kollektion | Nageldraken

  3. Ping: Depend O2 512 | Nageldraken

  4. Ping: Simple nail art with Depend O2 508 and 497 | Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: