Grön onsdag: Depend Frosty Star (5034) och Christmas Wonderland (70005)

Nu var det länge sedan jag var med på grön onsdag, så det är dags att ta sig i kragen! Den här manikyren bar jag några veckor innan jul, och den är lite light-julig, sådär, men jag tycker nog att den funkar att visa upp även när julen är över. Basen är tre tunna lager Christmas Wonderland från Depends Season Sparkle-kollektionen. Det är ett fint guldlack med mikroglitter i, som jag har för mig att inte alla gillade. Personligen hade jag inget alls emot det och tyckte att det var trevligt. Det var dessutom bra att lacka med.
Jag använde sedan nagelvinyler från nailvinyls.com och ett grönt matt strukturglitter, Frosty Star, från Depends Rough Glitter-kollektion för att göra en enkel dekor. Frosty Star var lite tjockt, men täckte på ett lager och torkade fort. Jag gillar det verkligen, det är så fint glittrigt – och så är det ju grönt också! Jag tycker lacken passade bra ihop och jag gillade den här manikyren. Den är inte så avancerad, men den är lite småglittrig på ett trevligt sätt.
Jag la på överlack efter ett par dagar när Frosty Star började bli lite nedslitet, så jag har bilder både med och utan överlack. Jag tycker det var finast utan. Vad tycker ni?
(Båda lacken är pressprover.)

In English: It was a very long time since I last joined Green Wednesday, so it is time to pull myself together and post something green! I wore this mani a couple of weeks before Christmas, so it is a bit Christmas light, but I think it is ok to show now that Christmas has passed, too. The base is three thin coats of Christmas Wonderland from the Depend Season Sparkle Collection. It is a pretty gold polish with some micro glitter. I don’t think this was popular with everybody, but I personally like it. It was nice to apply, too.
Next, I used nail vinyls from nailvinyls.com and a green matte textured glitter, Frosty Star, from the Depend Rough Glitter collection to make a simple nail art. Frosty Star was a bit thick, but covered in one coat and dried quickly. I really liked it; it was very nice and glittery – and green! I think the polishes went really well together and I liked this manicure. It is not very advanced, but it is a little glittery in a nice way.
I added some top coat after a couple of days when Frosty Star was getting a bit worn, so I have pictures both with and without top coat. I liked it best without, though. Which do you prefer?
(Both polishes are press samples.)20161126_155433

 

SONY DSC

 

SONY DSC

 

Med överlack:

20161128_125101

SONY DSC

SONY DSC

 

Spara

Publicerat på februari 15, 2017, i Depend, Diverse nageldekor, Glitter, Grön onsdag, Naglar i grönt, Naglar i guld och gult och märkt , , , , , , . Bokmärk permalänken. 10 kommentarer.

 1. Manikyren som helhet gillar jag bäst utan överlack men den gröna nyansen det blir med överlack är ju så galet snygg!!!

  Gilla

 2. Jätteläckert! Håller med Frida ovan dessutom.

  Gilla

 3. Frida och Karin: Det har ni rätt i! Frosty Star blir väldigt fint med överlack. Men i just den här manikyren så förlorade man kontrasten mellan det blanka och det matta när jag överlackade det.

  Gilla

 4. så snyggt! gillar det matt mot det guldiga!=)

  Gilla

 5. Alltså den här manikyren, så snygg, helt perfekt ju!<3 Tror jag ska ta fram strukturlacken i helgen och se om jag kan få till nåt kul🙂 gillar det bäst utan överlack för övrigt.

  Gilla

  • Men åh, tack! 😀 Det är ju en väldigt enkel manikyr, men jag gillade den! Du kommer säkert få till något snyggt med dina strukturlack! Jag tycker det brukar bli bra att kombinera strukturlack med blanka lack. (Har faktiskt på mig en variant av det nu också…)

   Gilla

 6. Jättesnyggt! Jag gillar det bäst utan överlack, gillar fortfarande strukturlack!

  Gilla

 1. Ping: Deltagare Grön Onsdag | Vacker & Underbar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: