Appeal4 Moist from inside and out

I samband med Edgy Polish‘ utförsäljning passade jag på att köpa en flaska Appeal4 Moist from inside and out, lite på vinst och förlust. Jag hade aldrig hört talas om det tidigare, men eftersom jag har torra naglar så blev jag lite nyfiken på det. Och det är jag glad för nu, för jag är väldigt positivt överraskad av den här produkten. I vanliga fall brukar jag använda nagelolja, men det här är en gel med någon slags korn i. Jag har applicerat den på bar nagel, och den absorberas otroligt snabbt och gör att naglarna känns ordentligt återfuktade. De känns jämnare och allmänt friskare, så jag har börjat använda det här efter varje nagellacksborttagning för att motverka uttorkning. Jag kan inte säga något om ifall den verkligen har en effekt i det långa loppet, för så länge har jag inte använt den, men jag har höga förväntningar!
Tyvärr är de slut hos Edgy Polish nu, så jag är inte säker på vad som är bästa stället att köpa dem på, men man verkar i alla fall kunna köpa dem från Appeal4’s hemsida.

In English: Now that Edgy Polish is having a final sale, I took the opportunity to buy a bottle of the Appeal 4 Moist from inside and out. I had never heard of it before, but since I have dry nails, it caught my attention. And I am glad for it, because it is surprisingly good. I usually use nail oil, but this is a gel with some kind of granules in it. I applied it to naked nails, and it was absorbed very quickly and made my nails feel nicely moisturized. They felt sort of smoother and generally healthier, so I have started to use this after each nail polish removal. I can’t say if it has any effects in the long run, but I have high hopes!
Unfortunately they are now sold out on Edgy Polish, so I am not quite sure on where is the best place to get it. It seems to be possible to buy it from the Appeal4 web site, at least.

Publicerat på april 8, 2017, i Appeal4, Nagelvård och märkt , . Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Det låter som en bra och spännande produkt!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: