Nail Art Sunday: Spring nails with water decals from Milv

Veckans tema på Nail Art Sunday är vår, och är det något som är härligare än när fåglarna kommer tillbaka och börjar sjunga som tokiga? Jag valde därför några fina vattendekaler från Milv (Nr N 342, inköpta från She Sells Seashells) med fåglar till min vårmanikyr. De ska appliceras över en vit bas, så jag grundade med två lager av OPIs vita underlack Put a Coat On! Eftersom motivet känns lite gammaldags valde jag att lägga på ett matt överlack (Cirque Matte Look Top Coat).

In English: This week’s Nail Art Sunday theme is spring, and is there anything lovelier than when the birds return and start chirping like mad? Therefore I chose some nice water decals from Milv (Nr N342, bought from She Sells Seashells) with birds for my spring manicure. They should be applied over a white base, so I wore two coats of OPIs white base coat Put a Coat On! as a base. Since the motif felt a bit old-fashioned I chose to mattify it with a matte top coat (Cirque Matte Look Top Coat).

 

Spara

Spara

Spara

Publicerat på april 9, 2017, i Diverse nageldekor, Matta lack, Nail Art Sunday, OPI, Vattendekaler och märkt , , , , , . Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

  1. Så sött och perfekt för våren och nu så här innan påsk! Jag hade tänkt smälla på ett par lite liknande dekaler igår faktiskt men det slutade med att jag var för trött och behöll min befintliga manikyr. Får se om jag testar dem nu i veckan istället:)

    Gilla

  2. tracesofpolish

    Så så fint! Helt rätt med matt överlack! Varje år är det som att man återupptäcker våren, ljuden, ljuset och lukterna. Magiskt.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: