Hand cream from ProNails

Jag är rätt förtjust i att testa nya handkrämer, så när Edgy Polish reade ut de här handkrämerna passade jag på att köpa en tub. Och sedan en till i nästa beställning. Och en till när jag insåg att det bara fanns en kvar… Så nu har jag tömt deras förråd och har tre tuber. Ni kan ju rimligen lista ut att jag gillar den när jag shoppade på mig tre tuber, och det här har blivit en av mina favoriter. Den går otroligt snabbt in i huden och återfuktar riktigt bra utan att bli det minsta kladdig. Dessutom har den en ganska diskret, men angenäm doft. Jag har två varianter, Lavender Jasmine och Silk Olive, och gillar dem båda. I o m att Edgy Polish lägger ner är de nog inte så lätta att få tag på längre, men om ni ser dem någonstans tycker jag att ni ska slå till!

In English: I am quite fond of trying new hand creams, so when Edgy Polish put these on sale I bought a tube. And another one in the next order. And then another one when I realised that there were only one left… So now I’ve emptied their store and have three tubes. From that, it is quite easy to understand that I really like this, and it has indeed become one of my favourites. It goes into the skin extremely quickly and moisturizes really well without being the least bit sticky. It also has a discreet, but enjoyable, scent. I have two versions, Lavender Jasmine and Silk Olive, and I like them both. Since Edgy Polish is closing the store, I don’t think these are very easy to find anymore, but if you see them you should take the opportunity to get a tube!

Publicerat på april 27, 2017, i Hudvård, ProNails och märkt , . Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

 1. Vad roligt att du gillar dem så mycket! Pronails är ett fantastiskt märke, som inte fått den uppmärksamhet det förtjänar utanför den professionella nagelvärlden. Håller väldigt hög kvalitet på allt de gör! Du borde testa lacken också!

  Gilla

  • Ja, jag har varit nyfiken på deras lack, men jag har inte riktigt fastnat för färgerna. Jag har väl lite för många lack, så det ska till något lite extra för att jag ska bli riktigt sugen numera. 😛

   Gilla

 2. De låter trevliga, jag ska ha dem i åtanke om jag skulle träffa på dem nånstans:)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: