Depend Eastern Fusion (våren 2017)

Jag ligger efter med allt, som vanligt, och inte blir det bättre av att Depend släpper kollektioner i ett rasande tempo. Eastern Fusion släpptes i o f s i januari, så man kan tycka att jag borde ha hunnit visa den, men icke… 😛 Nåväl, bättre sent än aldrig! Kollektionen ska vara asieninspirerad, men jag kan faktiskt inte riktigt förstå hur. För mig är asien svart, lackrött och möjligen körsbärsblomsljuvt rosa. Men nåja. Färgerna är ganska typiska vårfärger med mycket pasteller och rosa, vilket inte riktigt är min grej (och det kan förklara varför det tog sån tid att visa den). De kostar som vanligt 25 kr för en miniflaska med 5 ml. (Notera att Depend har parallella nummerserier för sina vanliga lack och O2-lacken. Båda vårkollektionerna är numrerade från 502 till 513, vilket kan vara lite förvirrande.) Jag har fått dem som pressprover.

In English: I am behind on everything, as usual, and it is not getting better by Depend releasing new collections at a frightening speed. Eastern Fusion was released in January, so you might have expected me to show it earlier, but no… 😛 Ah well, better late than never! The collection is supposed to be inspired by Asia, but I can’t really see how. To me, Asia is black, lacquer red and maybe cherry blossom pink. But ok. The colours are typical spring colours – pastels and pink, which isn’t really my cup of tea (and there you might have the explanation for why it took me so long to show them). They cost 25 SEK for a mini bottle of 5 ml, as usual. (Note that Depend has parallell numbers for their ordinary polishes and the O2 polishes, which might be confusion. Both spring collections are numbered 502 to 513.) These were sent to me as press samples.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

502 – havsblått, lite frostigt skimmer / sea blue, slightly frosty shimmer
503 – ljusblått krämlack / light blue creme
504 – frostigt ljusgrönt skimmer / frosty light green shimmer
505 – ljuslila krämlack /pale purple creme
506 – mellanlila skimmerlack / medium purple creme
507 – mellanrosa skimmerlack / medium pink shimmer

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

508 – mörkrosa krämlack / dark pink creme
509 – mellanrosa krämlack / medium pink creme
510 – ljusrosa krämlack / light pink creme
511 – skirt ljust hudfärgat lack / sheer nude shimmer
512 – koralligt orange krämlack / corally orange creme
513 – starkt orange krämlack / bright orange creme

Så vad tycker ni om dessa?

So what do you think of these?

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Publicerat på maj 11, 2017, i Depend och märkt , . Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Den nedersta raden känns mer Asien för mig. Jag tänker dock hela tiden Easter Fusion, även fast jag vet att det är Eastern så nu när jag läste vad du skrivit om Asien så tänkte jag, va vadå Asien?! Har visst svårt att ta in n:et:) Jag tycker att det finns en hel del söta lack här men det är ingen favoritkollektion för mig.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: