Holofredag: F.U.N Lacquer Powerful

Nu när våren faktiskt är här (i alla fall till och från, mellan snöbyarna) så har Sminkan och Emma skakat liv i holofredagen igen! Kul, för nu börjar jag bli holosugen igen! I förra veckan var jag i Prag med min mamma och bror för att fira mammas födelsedag, och då bar både jag och mamma F.U.N Lacquer Powerful, ett av lacken från deras samarbete med Sveta Sanders. Jag älskar den röda färgen, som är riktigt fin och djup, men holot kunde tyvärr ha varit starkare. Nog finns det regnbågar där, men det är inte som att de slår en i ansiktet, direkt… Applikationen var bra i alla fall, och två lager räckte för att få det täckande. Klistermärket på ringfingret är från Kiss och är inköpt i San Francisco.

In English: Now that spring is finally here (at least occasionally, between the snowfalls), Sminkan and Emma has brought Holo Friday back to life. Nice! I am getting in the mood for holo again! I was in Prague with my mom and brother to celebrate mom’s birthday last week, and both me and mom wore F.U.N Lacquer Poweful, one of the polishes from their Sveta Sanders collaboration. I love the red colour, which is really nice and deep, but the holo could have been stronger. Sure, there are rainbows, but it is not like they’re hitting me in the face… The application was good and it was opaque in two coats. The sticker on the ring finger is from Kiss and was bought in San Francisco.

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Publicerat på maj 12, 2017, i Dekaler, Diverse nageldekor, F.U.N Lacquer, Holofredag, Holografiska/prismatiska lack, Naglar i rött och märkt , , , , , . Bokmärk permalänken. 8 kommentarer.

 1. Underbar färg och visst ser man att det är holo även om det är subtila regnbågar.

  Gilla

 2. Det här lacket ser fantastiskt ut ❤

  Gilla

 3. Tjusigt!!:)

  Gilla

 4. Vilken underbar fyllig färg! Klart att lite mer regnbågar hade varit härligt men det är ju ett jättevackert lack ändå. Och vad roligt att du också känner sug efter regnbågar!<3

  Gilla

  • Regnbågssuget kommer med vårsolen för min del! Jag har en massa hololack hos min kompis Karin i USA, så när hon kommer hem på besök i juni blir det holofest! 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: