Depend O2 Candy Craves 2017

I ett försök att komma ifatt alla Dependkollektioner så tar jag och visar Candy Craves, en av de fyra (!) vårkollektionerna. (Det har kommit fyra sommarkollektioner också – det är faktiskt inte riktigt klokt vad med lack som har trillat ned i min brevlåda i år! Men jag klagar inte!) Den består av åtta skira lack med finkornigt glitter, som jag faktiskt inte riktigt vet vad jag ska göra med. De är väldigt skira, så det skulle nog krävas 4-5 lager för att få dem att täcka på egen hand. De är ok om man lägger dem över svart, men fortfarande för frostiga för min smak. De kostar 29 kr styck och finns redan i affärerna (om nu någon blir sugen efter min ganska oentusiastiska recension :-P). Jag har fått dem som pressprover, men det hade ni nog redan listat ut.

In English: I am trying to catch up with all the Depend collections, so I’ll show you Candy Craves, one of the four (!) spring collections. (There are four summer collections, too – the amount of polishes that has ended up in my mail box has been quite insane lately! But I am not complaining!) It consists of eight sheer polished with fine glitter, that I frankly don’t really know what to do with. They are very sheer, so it would probably take 4-5 coats to get them to be reasonably opaque. They are ok over black, but still a bit too frosty for my taste. They cost 29 SEK each and are already available in the stores (in case anyone would want them after my not-so-enthusiastic review. :-P) They were sent to me as press samples, as you have probably already understood.

Gummi Treats (5044) – gult / yellow
Yum Yum (5045) – grönt / green
Lollipop Wrap (5046) – ljust blågrönt / light teal
Mint Drops (5047) – ljusblått / light blue
High on Sugar (5048) – orange / orange
Sweet & Delicious (5049) – rosa / pink
Cotton Candy (5050) – lila / purple
Tootsie Pops (5051) – mellanblått / medium blue

 

 

Spara

Spara

Spara

Publicerat på maj 13, 2017, i Depend och märkt , . Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. De blev klart snyggare på svart mot på egen hand men nej, denna kollektionen är definitivt ingen favorit hos mig. Ska testa nån av dem på svart dock:)

    Gilla

    • Nej, de är inte kul alls. De blir mindre skira över svart, och färgerna får lite bättre stuns i sig, men frostigheten är kvar, så jag gillar dem inte ändå.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: