Grön onsdag: Kiko Sugar Mat 643

Nu är det semester och jag har tid och ork att blogga igen, så idag passar jag på att vara med på Karins gröna onsdag! Det här lacket bar jag för några veckor sedan, och det är ett sånt där som har hamnat längst bak bland de otestade och stått bortglömt alldeles för länge. Synd, för det är riktigt fint! Det är härligt knalligt gräsgrönt strukturlack som har ett fint guldskimmer, som dock var svårt att fånga på bild. (Det syntes bättre med överlack.) Det täckte väldigt bra, nästan på ett lager, men jag bar två bara för att få det jämt. Jag bar det först utan överlack, men klämde på överlack efter ett par dagar för att få lite omväxling.

In English: I’m on vacation, which means that I have time and energy to blog, so I will take the opportunity to join Karin’s Green Wednesday today! I wore this polish a couple of weeks ago, and it is one of those polishes that had been standing in the back of my untrieds for way too long. A pity, since it is very pretty! It is a lovely bright grass green textured polish with a nice gold shimmer, that is difficult to catch with the camera. (It was more visible with top coat.) It was very opaque and almost covered in one coat, but I wore two just to get it more even. I first wore it without top coat for a few days and then added a glossy top coat to change it up a bit.

Med överlack:
With top coat:

Spara

Publicerat på juli 12, 2017, i Grön onsdag, Kiko, Naglar i grönt, Strukturlack och märkt , , , , . Bokmärk permalänken. 7 kommentarer.

 1. Mums, så snyggt!

  Gilla

 2. tracesofpolish

  Jättesnyggt! Jag sprang på den här kollektionen under en sommarsemester och köpte denna och den orange-koralliga efter noggrant övervägande (för noggrant om du frågar pojkvännen som var hungrig och stod utanför butiken 😛 )

  Gilla

  • Haha, det där med otålig karl som väntar utanför butiken känner jag igen! Det måste vara riktigt fint med ett orange i samma serie. Jag köpte det här från en blog sale, så jag har dålig koll på vad det finns för andra lack i serien.

   Gilla

 3. Men wow vilken läckerbit! Jag har aldrig funderat så mycket på Kikos lack men detta hade gärna fått flytta hem till mig:)

  Gilla

 1. Ping: Deltagare Grön Onsdag | Vacker & Underbar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: