Holofredag: Emily de Molly Distant Mood

Bättre sent än aldrig (hoppas jag). Visserligen är det efter midnatt, men eftersom jag inte har gått och lagt mig än så tänkte jag försöka slinka med på holofredag. Trots semester så har jag inte hunnit blogga tidigare idag…
Emily de Molly Distant Mood är ett jättefint, linjärt grått hololack med riktigt ordentliga regnbågar. Det var riktigt bra att applicera. Lätt att hantera och täckte nästan på ett lager – jag bar två för säkerhets skull. Det har verkligen hänt grejor sedan de första hololacken kom! Då var de ju oftast ganska holosjuka och svårapplicerade om man inte hade särskilt underlack under, och dessutom blev holoeffekten ofta sämre av överlack. Det är kul att de har blivit så mycket bättre!

In English: Better late than never (I hope). It is after midnight, but since I haven’t gone to bed yet, will try to sneak in on Holo Friday. Despite being on vacation, I just couldn’t find time to blog earlier today…
Emily de Molly Distant Mood is a lovely linear grey holo with some serious rainbows. It was very nice to apply. Easy to handle and almost opaque in one coat – I used two just to be on the safe side. There has really been some development when it comes to the formula of holo polishes since the first came! They were often very difficult to apply evenly unless you had an aqua base coat, and the holo effect was also often dulled by top coat. It is nice that they have gotten so much better!

 

 

Publicerat på juli 15, 2017, i Emily de Molly, Holofredag, Holografiska/prismatiska lack, Naglar i grått och märkt , , , . Bokmärk permalänken. 8 kommentarer.

 1. Självklart bättre sent än aldrig! Jag tycker inte den exakta tiden är så petig, det är ju kul att folk vill hänga på! Är själv expert på att glömma att lägga till länken så jag brukar låta insamlingen va öppen i nån vecka:)

  Vilket härligt lack du visar idag, väldigt speciellt och vackert!

  Gilla

  • Skönt att höra! Det stressar mig lite när länkarna stänger prick midnatt eftersom jag är en sån nattuggla och ofta bloggar sent. 🙂

   Ja, visst är det fint! Jag tycker inte det är så värst ofta man ser gråa hololack, så det här blev jag väldigt sugen på.

   Gilla

 2. Wow, snyggt. Mörka holosar är så läckert. =)

  Gilla

 3. Men hallå!? *hjärtögon*

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: