Depend Independent Woman (autumn 2019)

Vi har gått in i september, höstterminen började idag och den första höstkollektionen trillade ner i brevlådan i fredags, så nu antar jag att det är höst. Jag är inte en sån där som älskar hösten och pratar lyriskt om hur man kan sitta och mysa med en kopp te under en filt. För mig brukar hösten innebära tokmycket jobb med långa dagar/kvällar på ett tomt biomedicinskt centrum i mörkret och en massa cyklande i mörker och regn. Tacka vet jag våren och sommaren! En fördel med hösten är dock höstkollektionerna, som jag ofta gillar eftersom det där med mörka och murriga färger är precis min kopp te.
Depends höstkollektion i 7 day-serien, Independent Woman, är inget undantag. Självklart gillar jag inte alla lacken, men många är riktigt fina och särskilt de dämpade gröna och gråblåa lacken känns helt rätt för mig. Kollektionen består av 12 lack, varav 11 är krämlack och ett, DYOT (Do Your Own Thing) är ett lite udda lack med rött skimmer i en brunaktig bas. Lite roligt med en så ovanlig färg, men jag vet inte om jag tycker att det är så snyggt egentligen. Det hade varit kul med fler lack i andra finishar än kräm, men färgmässigt tycker jag ändå att det är en riktigt fin kollektion.
Lacken kommer att finnas i butik från vecka 37 och kostar 39 kr/st.

In English: September is here, the autumn semester started today and the first autumn collection hit my mail box last Friday, so I guess the autumn is here. Not my favourite season. I envy those who can sit and cozy up with a blanket and a cup of tea. Autumn for me usually means lots of work, long hours at an empty Biomedical centre and lots of biking around in rain in darkness. One good thing about the autumn, though are the autumn collectons, which I often like since dark and muted colours are just my cup of tea.
The autumn collection from Depend’s 7 day-series, Independent Woman, is no exception. I don’t love all the colours, but many are really nice, and especially the muted olive and greyish blue polishes are just right for me. The collection contains 12 polishes – 11 cremes and a strange brownish polish with red shimmer called DOYT (Do Your Own Thing). I am not sure that I actually think that it’s pretty, but at least it’s unique! It would have been nice to get a few more polishes in other finishes than cremes, but at least I generally like the colours in this collection.
The polishes will be available from week 37 and cost 39 SEK each.

 


Från vänster till höger:

7191 Bring Your Own Sunshine
7192 Street Smart
7193 Proud Mary
7194 Status Queen
7195 Head Over Heels
7196 Got My Own Back
7197 Sisters Before Misters
7198 Here’s To Strong Women
7199 Run The World
7200 You Go Girl
7201 DYOT (Do Your Own Thing)
7202 #Her

 

Publicerat på september 2, 2019, i Uncategorized. Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: