Ozotic Pro 621

Man skulle kunna tro att jag skulle vara besviken på det här lacket. Det säljs som ”high impact holographic”, men det är knappt något holo alls. Inte glittrar det särskilt mycket heller. Men jag älskar det! Det har ett otroligt djup i sig och är sådär härligt varmrött som jag gillar! Dessutom är det liksom lite spräckligt på något sätt (det är kanske det icke-glittriga glittret), som ger färgen mer liv. Helt underbart, faktiskt!

Ärligt talat har jag redan hunnit glömma hur formulan var, men det innebär ju att den inte kan ha varit anmärkningsvärd i någon riktning. Jag tror det räckte med två lager. Anmärkningsvärt var däremot hur lätt det var att ta bort med tanke på att det i alla fall ser ut som ett glitterlack. Det var inga som helst problem!

Först några bilder tagna inomhus under min skrivbordslampa. Inte ett spår av holo, men snyggt ändå!

Som dekor blev det en svart halvmåne med en kant i holografiskt silverglitter (så blev det lite holo ändå). Båda var nail art lack. Det var lite pilligt och blev lite oregelbundet, men jag är ändå nöjd med slutresultatet. Jag ville ha något som såg lite vintage ut eftersom jag skulle ha min 50-talsklänning på bröllopet i lördags, så det fick bli en variant av the Gatsby nail. Det är visserligen 20-tal och inte 50-tal, men whatever… 🙂

Till slut några bilder i solsken. Man kan nästan ana lite holo, men det är verkligen diskret. Skitsnyggt lack i alla fall!

This polish was really not what I expected, but I love it nonetheless. It is placed in the ”high impact holographic” category at the Picture Polish web site, but is is barely holographic at all. It also looks like a glitter, but it does not sparkle. However, it is a lovely, deep red colour with a sort of speckled look that gives it an amazing depth. I really love it!

I frankly don’t really remember how the formula was, so I don’t think there was anything special about it. I think it was opaque in two coats. It was unusually easy to remove, considering it looks like a glitter.

I decorated it with a version of the Gatsby nail, painting the half moon black with an edge in holographic silver glitter. Both were nail art polishes. It was a little tricky and got a little crooked, but I still am really happy with the result!

Publicerat på augusti 30, 2011, i Diverse nageldekor, Ozotic Pro. Bokmärk permalänken. 5 kommentarer.

 1. Helt underbar röd! Jag tyckte mitt var hyfsat holografiskt, även om det var ett scatterholo med stora partiklar, men inte så illa ändå 🙂

  Gilla

 2. Väldigt snyggt tycker jag! Matchade nog klänningen bra 😉

  Gilla

 3. Det ser fint ut, men jag hade nog inte velat betala någon större summa för det.

  Gilla

 4. Jag tycker manikyren var jättesnygg! Har inte jag också det här lacket? Och tycker inte jag det är mer holografiskt än så här? Hm…. Man minns ju inte med dessa fjantiga siffer-namn.

  Gilla

 5. Cactus: Det kan ha varit brist på sol också, eller så fick jag en dålig flaska. Men mitt var verkligen inte särskilt mycket holo.
  Lotta: Japp, det gjorde det! Du vet vilken klänning det var, den superprickiga som jag hade på din disputationsfest.
  Nailtastic: Förstår vad du menar, men på något sätt tycker jag ändå det var värt pengarna. Jag är kanske bara lite kär i färgen… 🙂
  Sminkan: Tack! Och ja, du har det här lacket! Jag såg det hos dig först och jag tror också att det var mer holografiskt på dina bilder. Börjar fundera på om jag fick en dålig flaska. Eller om jag borde ha skakat om den. Kanske hade hologlittret sjunkit till botten?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: