Grönguldig gradient

Min kompis Liv gifte sig i helgen, så jag hjälpte till med att fixa hennes naglar. Jag gjorde det på lunchen dagen innan och hon skulle laga en massa mat och en bröllopstårta och allt möjligt, så det fick bli något ganska enkelt, som gick fort att göra och utan utstickande delar. Hon hade en klänning i grönt (det verkar nästan vara lite av en trend i min bekantskapskrets, både jag och en annan kompis gifte oss också i grönt), så det fick bli en gradient i guld och grönt. Jag började med L.A. Girl Metal Gold Plated, svampade på Nfu Oh 125 och avslutade med Nubar Greener på tipparna. Det blev ganska fint, tycker jag nog. Bilden är tagen precis efter vigseln, så det är efter all matlagning. Det matchade brudbuketten rätt bra också.

This is the manicure I did for my friend Liv for her wedding. She had a green dress, so I matched it with a gradient in green and gold. I started with L.A. Girl Metal Gold Plated and then sponged Nfu Oh 125 and Nubar Greener. I think it turned out quite well.

Publicerat på augusti 29, 2011, i Diverse nageldekor, L.A. Girl, Nfu Oh, Nubar. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. vart köper du nagel folierna?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: