A-England Lady of the Lake

Jag gillade verkligen det här lacket, även om det inte var så holografiskt som jag trodde när jag beställde det. Det är en dammig lila som är väldig lättburen och elegant. Hologlittret är väldigt smått, mer som damm än glitter egentligen, och syns bara i starkt solljus. För det mesta syns det inte alls.

Formulan är underbar på både det här och Tristam, det andra lacket från A-England jag har prövat. Det flyter på utan några som helst problem och är otroligt lättkontrollerat. Om jag hade varit bättre på att lacka hade det räckt med ett lager. Nu var första lagret lite ojämnt, så det blev två ändå. Hållbarheten är också bra, idag har jag haft det i tre dagar och det är bara lite slitet på topparna.

Först några bilder i indirekt dagsljus på jobbet:

Jag målade en sned kant på nageltippen med svart nail art lack och markerade gränsen mot Lady of the Lake med ett silverholografiskt nail art lack. Därefter klämde jag dit några dekaler som jag tror att jag har köpt på Åhléns. Jag är faktiskt ovanligt nöjd med resultatet om jag får säga det själv, det känns stilrent och sofistikerat och jag trivs med det. En passande dekor att ha så här i terminsstarten när jag ska ta emot nya studenter och försöka vara lite representativ (dvs skär ner lite på hårdrockst-shirtarna i några dagar… ;-)).

Några bilder tagna inomhus under min halogenbordslampa. Här syns lite av hologlittret, men inte mycket. Mest syns det i nail artlacket.

Ett försök att fota högerhanden. Jag fick till dekoren lite bättre där, tycker jag.

Som ni ser varierar färgen väldigt mycket med ljusförhållandena, det blir mer grått inomhus och mer lila i starkt ljus.

Till slut några bilder i solljus. Man ser hologlittret, men det är inte direkt övertydligt. Jag gillar dock det här lacket riktigt mycket ändå.


De här sista bilderna är tagna idag, när jag hade haft det i tre dagar. Ni ser att det har hållit rätt bra. Dekalerna är lite slitna, men lacket är ok.

A-England Lady of the Lake is a polish that is much less holographic than I expected, but I still really like it. It is a dusty lilac with a fine holo shimmer that only shows in strong sunlight. The formula was really excellent – it just glided on without problems. One coat would have been enough if I had had better polishing skills, now I needed two to get it even. As you can see, the colour changes quite a lot with the lighting, in weaker light it looks almost dark grey while strong light brings out the purple more.

I painted the black tips and the silver holo line with nail art polishes and added some stickers. I am really happy with this decoration, actually, I have worn this for three days now and am not fed up with it yet. The last pictures are taken today, and as you can see it still looks quite good. The stickers are a little bit worn, but the polish has held up nicely.

Publicerat på augusti 24, 2011, i A-England, Dekaler, Diverse nageldekor, Frihandsmålning. Bokmärk permalänken. 8 kommentarer.

 1. Men eller hur, väldigt elegant. Därför behåller jag mitt. Normalt sett hade det varit lite för mörkt för min smak, men eftersom det är så elegant så får det stanna.

  Gilla

 2. Vad snygg dekor du hade här! verkligen snygg! Jag vill ha så jag med!

  Gilla

 3. Sarah: Jag är visserligen väldigt förtjust i mörka lack, men jag förstår vad du menar. Det här känns som en respektabel färg trots att den är så mörk.
  Sminkan: Tack! Känn dig fri att kopiera den om du vill, den var inte så svår att fixa! 🙂

  Gilla

 4. Väldigt väldigt snyggt. Blir inspirerad av att torka bort det vardagliga jag har på och testa något nytt 🙂
  Men var hittar man detta läckra lack till bra kostnad??

  Gilla

 5. Vad fint med den kanten där nere 🙂

  Gilla

 6. Wolfie: Jag tycker absolut att du ska testa något nytt! Du har inget att förlora! Jag har köpt det här lacket via nailmail.se, men jag vet inte när hon kommer att ha A-England igen, så jag tror att det enda sättet att du kan köpa det just nu är via deras egen hemsida: http://www.a-england.co.uk/
  Helga: Tack! Kul att du gillar det!

  Gilla

 7. Vilken snygg manikyr! Jag har Lady Of The Lake ståendes här hemma men det har inte blivit av att jag har provat det än.

  Gilla

 8. Tack! Det tog lång tid för mig att komma fram till att testa det också, det såg liksom så oansenligt ut där på hyllan och drog ingen uppmärksamhet till sig.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: