Ozotic Pro Molten (520)

Ännu ett underbart vackert multikromatiskt lack från Ozotic Pro… Molten skiftar mellan guld, orange och varmrött och är urtjusigt! Det är inte riktigt lika spektakulärt som några av de andra multikromatiska lacken, men det gör inte så mycket.  I mer dämpat inomhusljus är det oftast rött, men det skiftar tydligt i orange och guld. Det är ett mycket elegant och höstigt lack.

Det var lätt att lacka med, men jag tycker att det torkade väldigt långsamt, precis som de andra multikromatiska lacken. Den här gången lät jag det svarta krämlacket som jag hade underst (Orly Liquid Vinyl) torka helt innan jag lackade på två lager Molten, och då torkade det lite fortare, men det känns fortfarande inte helt hårt när jag nu har haft det i ett dygn. Jag kan dock stå ut med det när det gäller ett så tjusigt lack.

På ringfingrarna satte jag på en remsa vit ”spets” köpt på eBay för jättelänge sedan. Det är som ett långt klistermärke som man klipper av en bit av och fäster på nageln. Jag är rätt förtjust i det och tycker det gav en lagom accent till manikyren.

Och så till slut en liten video:

Another wonderful multichromatic polish from Ozotic Pro! Molten shifts between gold, orange and a deep red. It is extremely beautiful and a very ”autumn” colour. It was easy to apply, but just as the other multichromatic polishes it dries very slowly. This time I let the black creme I had underneath (Orly Liquid Vinyl)dry completely before I added two coats of Molten and it dried quicker but was still not entirely hard the day after.

As decoration I applied some white nail art lace (bought from eBay a long time ago) to the ring fingers. I like it, it added a nice accent to the mani.

Annonser

Publicerat på september 20, 2011, i Diverse nageldekor, Ozotic Pro. Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

  1. Tjusiga bilder! Mumsiga, på något sätt.

    Gilla

  2. Jo, det är liksom lite karamellkänsla på det på något sätt. Eller fudge. Eller något annat sött och smaskigt. Nu har det i alla fall suttit i fem dagar och jag är fortfarande lite kär i det…

    Gilla

  1. Ping: Ozotic Pro Sands (502) « Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: