Mycket grön folie!

Ännu en suverän nagelfolie från No1 Nail Art Shop på eBay! Nu har jag testat tre av de fem folierna jag köpt från dem och de har varit suveräna allihopa. De fäster väldigt lätt på nageln och är väldigt snygga! Den här heter Jungle Tides och är riktigt ordentligt grön i ett metalliskt vågmönster. Det häftiga är att mönstret verkligen kommer fram ordentligt även på nageln, vilket inte alltid är fallet med metalliska folier.

Jag petade dit några svarta stjärnor och facetterade prickar som dekor. Jag kunde inte riktigt låta bli att dekorera, helt enkelt…

Under folien har jag ett lager Kleancolor Metallic Green, som dock inte passade superbra i färg, den var lite för gul i tonen. Men eftersom folien täckte så bra så spelade det faktiskt ingen roll. Annars är det ju ett fantastiskt lack, särskilt till det priset. Undrar om jag inte borde köpa på mig resten av kollektionen…

Nu tycker jag bara att det är för bedrövligt att det ska vara höst så jag inte kan gå barfota och titta på mina tår!

Another amazing nail art foil from No1 Nail Art Shop on eBay! I have now tried three out of five foils I bought from them, and all three have been really good! This one is called Jungle Tides and is a very green metallic foli with a wave pattern that really shows very well on the nail.  I decorated with some black stars and faceted dots. Under the foil is a coat of Kleancolor Metallic Green, which does not really match the foil that well, but since the foil covers so well, it does not really matter.

Annonser

Publicerat på september 27, 2011, i Diverse nageldekor, Kleancolor, Nagelfolie, Pedikyr. Bokmärk permalänken. 6 kommentarer.

 1. Det börjar bli jobbigt att du visar snygg foil hela tiden, jag måste också skaffa några rullar snart! Den här var snyggast hittills med, grönt är skönt 🙂

  Gilla

  • Ska du säga, som visar jättesnygga frihandsmålade naglar hela tiden! 😉 Du har ju fått mig att inse att jag inte längre kan klara mig utan en uppsättning supersmala penslar och akrylfärger (fast akrylfärger visade det sig att jag visst hade hemma från något annat pysselprojekt i forntiden).
   Men det är väl klart att du ska skaffa lite folie, det är ju skitkul att hålla på med!

   Gilla

 2. Wow vilka tår! 😀

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: