China Glaze Meteor Shower

Det här lacket har jag gett bort till Honi, som skrev att hon var sugen på att skaffa det. Jag har nämligen haft det rätt länge men är inte särskilt förtjust i varken det eller Cosmic, som båda är från China Glaze’s glitterkollektion. Jag insåg däremot att jag inte har fotat Meteor Shower, så jag tog och swatchade det lite snabbt innan jag skickar iväg det (jag har inte kommit fram till att posta det än, tyvärr). Min omedelbara reaktion var att jag hade varit orättvis mot det och att det egentligen inte var så illa. Innan det har torkat är det faktiskt riktigt fint, mörkblått med glitter i olika färger. Tyvärr är det nästan som att glittret sjunker ner i lacket när det torkar och dessutom blir det väldigt knottrigt. Här har jag två lager Seche Vite, och det är ändå ordentligt ojämnt när det torkat. Nej, det här lacket kommer jag faktiskt inte att sakna… Det kan nog bli ok om man orkar ha på tillräckligt många lager överlack, men jag tycker nog inte att det är värt besväret.

Jag fotade vid några olika tidpunkter så ni kan se hur intrycket av lacket förändras när det torkar. Först en bild från strax efter att jag lackat klart:

Och så två bilder från en kvart senare när det började torka, men fortfarande inte hade satt sig:

Och ett par bilder efter en och en halv timme då det hade torkat:

 

I’ve had this polish for a long time, but I did not take any pictures of it before. I really don’t like it much, It is quite nice before it dries, a dark blue base with multi.coloured glitter, but when it dries it is as if the glitter sinks into the polish and it gets very lumpy. I have two layers of Seche Vite on these pictures, but it still does not look ok. I have taken some pictures at different time points so you can see the difference as it dries.

Annonser

Publicerat på oktober 8, 2011, i China Glaze. Bokmärk permalänken. 6 kommentarer.

 1. Hm, jag kommer faktiskt inte ihåg vad jag tyckte om Meteor Shower, mer än att de äter överlack som inga andra glitterlack! Det ser dock fint ut på dina bilder.

  Gilla

 2. Jag har också svårt för sånna här knottriga saker :/

  Gilla

 3. Jag blir bara mer och mer sugen när jag ser dina bilder! Tycker det ser ut som att det glöder inifrån 🙂

  Gilla

 4. Jag tycker att det ser fint ut men samtidigt vet jag hur jobbigt jag tycker det är med lack som äter överlack….

  Gilla

 5. Cosmic gav jag också bort men den här kan jag ändå uppskatta.

  Gilla

 6. Jo, som ni säger, det är rätt fint, men jag orkar bara inte riktigt med lack som man måste dränka i överlack för att det ska komma till sin rätt, det blir bara för jobbigt. Dessutom har Honi erbjudit mig att skicka ett GOSH-lack i utbyte och det känns mycket roligare att ha!

  Honi, jag hoppas du kommer att gilla Meteor Shower – det är på väg till dig nu! 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: